Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:03: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 00:48

ΝΔ: Δύο οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Αιτωλοακαρνανίας

Με εκπλήξεις και ανατροπές «κλείδωσε» η λίστα των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας. Μόλις δύο τελικά οι υποψηφιότητες παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών στελεχών.

Ειδικότερα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων που θα διεξαχθούν την 24η Οκτωβρίου, σήμερα στις 19:00 έληγε η προθεσμία της υποβολής υποψηφιοτήτων στην αρμόδια εφορευτική επιτροπή.

Για την προεδρία της ΔΕΕΠ υπέβαλλαν υποψηφιότητα τελικώς οι Κώστας Σαράκης και Γιώργος Παρμάκης. Ο κ. Σαράκης δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης ενώ ο κ. Παρμάκης είναι αστυνομικός υπάλληλος. Αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο.

Δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα οι κκ. Ανδρέας Σκαρτσάρης και Σπύρος Αδάμης αν και είχαν δημοσιοποιήσει τη σχετική πρόθεση τους.

Βασικός λόγος φέρεται να αποτέλεσε ζήτημα διαδικαστικό και όχι ουσιαστικό (τυπολατρικό χαρακτηρίζεται από κομματικούς παράγοντες) αναφορικά με τις λίστες των  υπογραφών που οι υποψήφιοι έπρεπε να καταθέσουν.

Για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου υποψηφιότητα κατέθεσαν η Εύη Παπαλέξη και ο Βαγγέλης Τσιόβουλος.

agrinionews.gr