Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:08: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 18:48

Πτωχεύουν τους γονείς για να εμβολιάσουν τα παιδιά τους! - Εκμεταλλεύονται την ακραία φτώχεια

Με κάθε μέσο και κάθε τρόπο θέλει η κυβέρνηση να εμβολιάσει τα ανήλικα παιδιά, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, έτσι στρέφεται στο μοντέλο που ακολούθησε στους 18-25 ετών και αναμένεται να ανακοινώσει κάποια χρηματοδότηση για όσα παιδιά σπεύσουν στα εμβολιαστικά κέντρα. 

Έτσι αφού η κυβέρνηση κατάφερε με τα lockdown, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την άνοδο των τιμών κτλ. να πτωχεύσει τους Έλληνες πολίτες, τώρα θα δώσει «χαρτζιλίκι» στα ανήλικα παιδιά για να εμβολιαστούν!

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη εκμετάλλευση της φτώχειας (για την οποία έχει ευθύνη η ίδια) από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, την ώρα που όλοι βλέπουν τις τιμές σε αγαθά πρώτη ανάγκης να αυξάνονται ραγδαία. Και ταυτόχρονα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον Έλληνα πολίτη η συγκεκριμένη κυβέρνηση, καθώς τον οδηγεί στην ακραία φτώχεια και στη συνέχεια του πετάει ψίχουλα, ώστε να δεχθεί να υποστούν ιατρικές πράξεις τα παιδιά του!

Σκοπός της κυβέρνησης είναι να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού στα ανήλικα παιδιά, καθώς παρά την «τρομοκρατία» των «ειδικών» περί επικινδυνότητας της Δέλτα, τα ποσοστά παραμένουν σχετικά χαμηλά -σύμφωνα με τα «θέλω» της κυβέρνησης. Σύμφωνα με το ECDC μέχρι στιγμής έχει εμβολιαστεί το 5,8% των ανήλικων Ελληνόπουλων. 

Έτσι αφού η «τρομοκρατία» δεν απέδωσε και η υποχρεωτικότητα σε ανήλικα παιδιά θα προκαλούσε «τσουνάμι» αντιδράσεων η κυβέρνηση αναμένεται να φορέσει (ξανά) τον «καλό» της μανδύα και να ανακοινώσει κάποια μορφής χρηματοδότηση προς τα παιδιά 12 έως 17 ετών που θα εμβολιαστούν. 

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η μορφή της χρηματοδότησης, δηλαδή εάν θα είναι μια δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ, όπως με τους νέους 18 έως 25 ετών, ή κάποια τεχνολογική συσκευή (πχ. laptop), ή κάτι άλλο. 

Όπως αναφέρει το ΟΡΕΝ η κυβέρνηση θα επικαλεστεί την ασφάλεια των παιδιών που θα πάνε στο σχολείο. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως χθες ο παιδίατρος Μάριος Ανδρέου υποστήριξε πως θα πεθάνουν παιδιά με το άνοιγμα των σχολείων. 

Όπως είπε ο Μ.Ανδρέου αυτή τη στιγμή 1 στα 4 κρούσματα κορωνοϊού είναι παιδί ενώ με το άνοιγμα των σχολείων μπορεί να έχουμε 3 στα 4. Στατιστικά, σύμφωνα με τον παιδίατρο, θα έχουμε και σοβαρές νοσήσεις και θανάτους παιδιών. Αν και μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι ανήλικων με κορωνοϊό και η θνητότητα στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα είναι απειροελάχιστη. 

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 74.184 κρούσματα σε ανήλικους (αριθμός που είναι πολλαπλάσιος κανονικά). Απ' αυτούς κατέληξαν οι τρεις. Δηλαδή η θνητότητα στους νέους είναι 0,004%. 

Παράλληλα Έλληνες επιστήμονες εξέφρασαν τη φοβία τους για τις μυοκαρδίτιδες οι οποίες φέρεται να προκαλούνται από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού σε νέους. Όπως τόνισε ο καρδιολόγος Γιώργος Αηδονίδης «η μυοκαρδίτιδα φτάνει μέχρι τις μεταμοσχεύσεις. Είναι μια επικίνδυνη πάθηση, η οποία αργότερα θα προκαλέσει πρόβλημα». 

Τα ποσοστά εμβολιασμού ανά ηλικία

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνηση Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως «μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 48.000 παιδιά ηλικίας 12-14 ετών, 88.000 παιδιά ηλικίας 15-17 ετών και 405.000 ηλικίας 18-24 ετών διαμορφώνοντας τα ποσοστά εμβολιασμού στο 13%, 25% και 50% αντίστοιχα».

Να υπενθυμίσουμε πως πλέον τα παιδιά θα μπορούν να εμβολιάζονται και στους παιδιάτρους, οι οποίοι θα πληρώνονται από το κράτος με 20 έως 50 ευρώ για τις υπηρεσίες τους. Ενώ η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει τη δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων έξω από τα Πανεπιστήμια. 

Ουσιαστικά η κυβέρνηση θέλει να κάνει ιδιαιτέρως εύκολο τον εμβολιασμό των παιδιών και των νέων, καθώς έχει στρέψει όλη την προσοχή της στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Ο λόγος; Άγνωστος! Καθώς δεν βλέπουμε να γίνονται παρόμοιες κινήσεις για να διευκολυνθούν οι ηλικιωμένοι για να εμβολιαστούν, οι οποίοι μάλιστα κινδυνεύουν να κάνουν βαριά νόσο. 

pronews.gr

Διαβάστηκε 848 φορές