Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:31: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 19:14

Σφοδρές λαϊκές αποδοκιμασίες κατά Κ.Μητσοτάκη στην Μητρόπολη Αθηνών - Προοίμιο αυτών που θα ακολουθήσουν!

Αντιμέτωπος με σφοδρές αποδοκιμασίες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προσέλευση του στο λαϊκό προσκύνημα του Μίκη Θεοδωράκη, στην Μητρόπολη Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι πλήθος πολιτικών αρχηγών προήλθε, καθώς και πολιτικών, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό.

Με την εμφάνιση όμως του πρωθυπουργού, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τη Μητρόπολη  ξέσπασε σε αποδοκιμασίες, οι οποίες μάλιστα μεταδόθηκαν ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση.

Η αντίδραση του κόσμου κατά του πρωθυπουργού τον οποίο οι σύμβουλοί του γνωρίζουν πώς να κρατούν καλά «προστατευμένο» από αποδοκιμασίες με ελεγχόμενες και καλά οργανωμένες εμφανίσεις, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Ο κόσμος απηυδισμένος από τις συνεχείς απαγορεύσεις, τη συνεχή τρομολαγνία για τον κορωνοϊό  και την πρωτοφανή προπαγάνδα για τα εμβόλια ξέσπασε κατά του πρωθυπουργού.

Δείτε το βίντεο με τα συνθήματα κατά του πρωθυπουργού που αναγκάστηκε και έκοψε η ΕΡΤ!

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός προσήλθε με ισχυρότατη συνοδεία, καθώς χιλιάδες κόσμου είχαν κατακλύσει την Μητρόπολη Αθηνών.

mitsotakis 8 9 2021 1

mitsotakis 8 9 2021 2

mitsotakis 8 9 2021 3

Σφοδρές αποδοκιμασίες σημειώθηκαν όμως  και κατά της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Δεν ήταν φυσικά τόσο έντονες, όσο αυτές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ήταν εμφανείς.

mitsotakis 8 9 2021 4

pronews.gr

Διαβάστηκε 603 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 19:26