Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:50: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 22:04

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Όλα υπό έλεγχο» στα νοσοκομεία με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της παρουσίας του στη ΔΕΘ, την ερχόμενη εβδομάδα.

«Όλα υπό έλεγχο», απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται, για την κατάσταση στα νοσοκομεία, λόγω της έναρξης εφαρμογής του μέτρου της αναστολής χωρίς μισθό για τους υγειονομικούς που επιμένουν να λένε «όχι» στον εμβολιασμό.

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την συμπρωτεύουσα για μία σειρά συναντήσεων με με στελέχη και Φορείς της περιοχής , στο Μέγαρο του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, ενόψει της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη εβδομάδα.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Υποδομών Κώστας Καραμανλής, Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης καθώς και οι υφυπουργοί Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ΥΠΕΝ Νίκος Ταγαράς.

Στην πρώτη από τις συσκέψεις εργασίας ο πρωθυπουργός συνάντησε τους βουλευτές Α’ και Β Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη μετείχε ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου, κα. Μαρία Αντωνίου.

Πηγή: protothema.gr