Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:36: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 14:13

Για…αποστασία Αποστολάκη μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Το τηλεφώνημα με τον Τσίπρα

Πρόσκληση σε αποστασία, και όχι συνεννόηση είχε χαρακτηρίσει ο Αλέξης Τσίπρας την πρόταση υπουργοποίησης του κ. Αποστολάκη, σύμφωνα με διάλογο που διαρρέει η Κουμουνδούρου.

Το περιεχόμενο τηλεφωνήματος ανάμεσα στον κ. Ευάγγελο Αποστολάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα διαρρέουν πηγές της Κουμουνδούρου, φτάνοντας να σημειώσουν ότι στον μεταξύ τους διάλογο ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε να κάνει λόγο για «αποστασία».

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου,  ο κ. Αποστολάκης τη περασμένη Δευτέρα ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη πρόταση που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει στη θέση του κ. Χαρδαλιά.

Κατά τις ίδιες διαρροές, ο κ. Τσίπρας του ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση αλλά πρόσκληση σε αποστασία.

Ο κ. Αποστολάκης τον διαβεβαίωσε ότι δε πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός της δεξιάς.

Και η Κουμουνδούρου σημειώνει: «Προφανώς, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, στη πορεία άλλαξε γνώμη.

Του ευχόμαστε καλή τύχη. Ωστόσο καλό είναι να ξέρει ότι η ιστορία ποτέ δεν λυπήθηκε όσους δεν αναγνωρίζουν ότι στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα».

Πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 14:17