Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:36: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 17:38

Κύριε Μητσοτάκη εκατομμύρια Αφγανοί κατευθύνονται αυτή τη στιγμή προς Ελλάδα- Τι θα κάνετε; - Αρμαγεδδών προ των πυλών!

Απαιτείται ΑΜΕΣΑ ενίσχυση των συνόρων & τελεσίγραφο στην ΕΕ ότι θα υιοθετηθούν ακραία μέτρα!

Με τους Ταλιμπάν, που ελέγχουν ήδη τα 2/3 της χώρας, να βρίσκονται εντός 70 χιλιομέτρων από την Καμπούλ, η πτώση της πρωτεύουσας και ολόκληρου του Αφγανιστάν είναι πλέον θέμα ημερών και μαζί με αυτό μεταναστευτικές ροές εκατομμυρίων ανθρώπων προς την Ελλάδα.

Τη στιγμή που μιλάμε εκατομμύρια Αφγανοί έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα προς Ιράν και Πακιστάν βάζοντας πλώρη για Ευρώπη, αφού οι Ταλιμπάν έχουν ανοίξει τα σύνορα!. Μόνο το Ιράν έχει 3 εκατομμύρια Αφγανούς πρόσφυγες. 

Είμαστε μπροστά σε μία μεταναστευτική κρίση πολλαπλάσια του 2015 όπου 2,3 εκατομμύρια Σύροι πέρασαν από την Ελλάδα, καθώς οι Αφγανοί είναι πολύ περισσότεροι (45 εκατομμύρια), ενώ τα Ευρωπαϊκά κράτη δεν είναι διατεθειμένα να πάρουν μετανάστες στις χώρες τους, κάτι που φέρνει την Ελλάδα στο φάσμα της πληθυσμιακής εξαφάνισης! 

Μόνο η Καμπούλ έχει 4,5 εκατομμύρια κατοίκους και αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί εκατομμύρια άλλοι από όλο το Αφγανιστάν, γεμίζοντας τα πάρκα και τις πλατείες! 

Μόλις πέσει η πρωτεύουσα εντός, ημερών όλοι αυτοί θα μεταφερθούν στην Ευρώπη μέσω του άξονα Πακιστάν-Ιράν-Τουρκία-Ελλάδα.

Ο δρόμος μέσω Πακιστάν

Είναι σίγουρο ότι σε λίγες βδομάδες αν όχι ημέρες στα τουρκικά παράλια και στον Έβρο θα βρεθούν εκατομμύρια Αφγανοί έτοιμοι να περάσουν  στην Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση φαίνεται να μην έχει ενεργοποιηθεί, ούτε φυσικά η ΕΕ. 

Αν περιμένει να φτάσουν όλοι αυτοί απέναντι για να ενεργοποιηθεί θα είναι πολύ αργά. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πρέπει να ενεργήσουν άμεσα εντός κι εκτός Ελλάδας.

Εντός Ελλάδος θα πρέπει να συγκαλεστεί συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών και να εξασφαλιστεί εθνική συναίνεση για σκλήρυνση στάσης, ενώ θα πρέπει ήδη από σήμερα να ενισχύσουν τον φράχτη στον Έβρο και τις φρουρές όπως και τις περιπολίες του λιμενικού.

Εκτός Ελλάδας θα πρέπει να συγκαλέσουν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο όπου θα πρέπει να προειδοποιήσουν τους Ευρωπαίους ηγέτες πως αν δεν δεχθούν να πάρουν ΟΛΟΥΣ τους Αφγανούς μετανάστες θα αντιμετωπιστούν ως εισβολείς, καθώς πλέον τίθεται θέμα εθνικής επιβίωσης! 

Έχουνε το θάρρος; 

pronews.gr

Διαβάστηκε 609 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Αυγούστου 2021 17:41