Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:34: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 13:33

Μίνι ανασχηματισμός: Η ορκωμοσία των νέων υπουργών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία των νέων υπουργών μετά τον “μίνι ανασχηματισμό” που ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (13.08.2021).

Οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τους Άκη Σκέρτσο που αναβαθμίστηκε σε υπουργός Επικρατείας, τον Χρήστο Τριαντόπουλο που ορκίστηκε υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, τον Γιάννη Οικονόμου που ορκίστηκε υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, τον Γιώργο Στύλιο που αναλαμβάνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Θεόδωρο Λιβάνιος που ορκίστηκε υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Κάποιοι, όπως ο Χρήστος Τριαντόπουλος που αναλαμβάνει το έργο να τρέξει άμεσα η διαδικασία αποκατάστασης μετά τις καταστροφικές φωτιές, πήγαν στο Προεδρικό Μέγαρο με την οικογένειά τους (τη γυναίκα του και τις δυο κόρες του εν προκειμένω), ενώ ο Άκης Σκέρτσος, που αναβαθμίστηκε, πήγε με τον γιο του.

Δείτε live την ορκωμοσία

Πηγή: newsit.gr