Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:56: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 23:15

Αυτοί δεν είναι;

Είπα θα ρωτήσω τους ανώνυμους Έλληνες πολίτες, εάν συμφωνούν για όλα αυτά που έκαναν οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις τις τελευταίες δεκαετίες και έφεραν την χώρα στο χείλος της απόλυτης καταστροφής. 

Τους έκανα λοιπόν τις παρακάτω ερωτήσεις για τους γνωστούς γόνους των πολιτικών οικογενειών, τους λοιπούς ανεπάγγελτους επαγγελματίες της πολιτικής και όσους τους περιβάλλουν, προκειμένου να γευτούν τα θέλγητρα της εξουσίας και του χρήματος:

-Αυτοί δεν είναι που χρεοκόπησαν τη χώρα και κατάντησαν την πατρίδα μας ζητιάνα; Συμφώνησαν.

-Αυτοί δεν είναι που κουρέλιασαν την Εθνική μας αξιοπρέπεια; Επιβεβαίωσαν.

-Αυτοί δεν είναι που κομματικοποίησαν τα πάντα, διέλυσαν την παιδεία και έκαναν τα πανεπιστήμια κομματικά γραφεία; Συνηγόρησαν.

-Αυτοί δεν είναι που διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς αλλεπάλληλους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς και σκόρπισαν τα οικονομικά πακέτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Θαύμασαν.

-Αυτοί δεν είναι που έγιναν πλούσιοι και πλουσιότεροι, κόβοντας μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, επιδόματα και βάζοντας υποθήκη τη δημόσια περιουσία του λαού; Αγανάκτησαν.

-Αυτοί δεν είναι που έκλεισαν σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα, επιχειρήσεις; Δυστρόπησαν. 

-Αυτοί δεν είναι που  έφτασαν την ανεργία στο 50%; Προβληματίστηκαν.

-Αυτοί δεν είναι που υπέγραψαν μνημόνια υποταγής στους ξένους και πούλησαν «αντί πινακίου φακής» λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες; Συμφώνησαν.

-Αυτοί δεν είναι που χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούς κολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τους μεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζες; Σοκαρίστηκαν.

-Αυτοί δεν είναι που «έδιωξαν» την νεολαία μας, τα βλαστάρια μας, τον ανθό της πατρίδας μας στο εξωτερικό, γιατί δεν τους έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσουν και να εργαστούν στη χώρα που τα γέννησε και τα σπούδασε; Γονάτισαν.

-Αυτοί δεν είναι που απέτυχαν να υποστηρίξουν τα εθνικά μας θέματα; Αυτοί δεν δίνουν γη και ύδωρ στους ξένους πάτρωνές τους; Αυτοί δεν πρόδωσαν την Μακεδονία μας; Αυτοί δεν υποκύπτουν καθημερινά στις παράλογες απαιτήσεις των Τούρκων; Έσμιξαν τα φρύδια τους.

-Αυτοί δεν είναι που κατέστρεψαν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, διέλυσαν την υγεία και την κοινωνική πρόνοια; Αναθεμάτισαν.

-Αυτοί δεν είναι που ξεφτίλισαν τους θεσμούς και το Σύνταγμα, αυτοί δεν διέλυσαν τη Δικαιοσύνη, αυτοί δεν υποβάθμισαν το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την εκκλησία; Ανασηκώθηκαν.

-Αυτοί δεν είναι που άφησαν ανοικτά τα σύνορα και γέμισε η Ελλάδα από παράνομους μετανάστες; Αυτοί δεν είναι που εποικίζουν παρανόμως την ιερή χώρα μας με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοεθνείς οπαδούς του Ισλάμ, χορηγώντας τους σκανδαλωδώς οικήματα και επιδόματα; Εκνευρίστηκαν.

-Αυτοί δεν είναι που έφτασαν τη χώρα στο σημείο οι πολίτες να μην ξέρουν πως να προστατέψουν τον εαυτό τους και την περιουσία τους; Τρόμαξαν.

-Αυτοί δεν είναι που ψήφισαν ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό τους; Επιβεβαίωσαν.

-Αυτοί δεν είναι που γκρέμισαν κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό; Αυτοί δεν είναι που τα θυσίασαν όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος; Ξεσηκώθηκαν.

-Αυτοί δεν είναι που, στο όνομα ενός περίεργου «φονικού» ιού, έχουν επιβάλλει μια άνευ προηγουμένου δικτατορία, καταστρέφοντας την οικονομία και την κοινωνική συνοχή και φτωχοποιώντας απόλυτα το λαό; Συμφώνησαν.

Και τότε τους ρώτησα:

Είναι δυνατόν να περιμένουμε από αυτούς που μας κατέστρεψαν και συνεχίζουν την καταστροφή να μας σώσουν; Είπαν όλοι ΟΧΙ!

Τότε τους είπα: Η Πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα να αλλάξει πορεία! Χρειάζεται νέα πνοή, νέες πολιτικές δυνάμεις, όραμα για μια νέα Ελλάδα! Κοντοστάθηκαν. Προβληματίστηκαν. 

Μη φοβάστε! Νιώστε τη δύναμή σας! Οργανωθείτε πολιτικά! Βγείτε από τα χαρακώματα της εκ του ασφαλούς κριτικής και όλοι μαζί να προτάξουμε τα στήθη μας σε ένα αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος!

Ενωμένοι μπορούμε!

 

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας
Διαβάστηκε 913 φορές