Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:36: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 19:56

Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test δε λένε τίποτα και είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα»

Επιβεβαιώνει και το ότι ο COVID-19 είναι αγγειακή νόσος, όπως ανέδειξε το pronews.gr

Αποκαλυπτικός ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, τον οποίο πρώτο το pronews.gr έκανε γνωστό στο ελληνικό κοινό. Επέκρινε το σκληρό Lockdown που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τα self-test που γίνονται στους μαθητές «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φυσικοπαθητικό και συγγραφέα Μάριο Δημόπουλο, ο Δρ. Μπάγκντι αναφέρθηκε και στο σκληρό ελληνικό lockdown, παρατηρώντας: «Τα lockdown δε δουλεύουν. Ποτέ δεν δούλεψαν και ποτέ δεν θα δουλέψουν.»

Έκανε μάλιστα έκκληση προς τη χώρα μας, εκφράζοντας και τα φιλελληνικά αισθήματά του:

«Παρακαλώ, κάντε κάτι γι’ αυτό. Η Ελλάδα ήταν το λίκνο του πολιτισμού, του δυτικού πολιτισμού. Όλα τα σπουδαία πράγματα προήλθαν από την Ελλάδα, όλα όσα δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη προήλθαν αρχικά από εσάς. Συνεχίστε να είστε ένα σπουδαίο έθνος και μη μετατρέπεστε σ’ ένα έθνος ανίδεων ανθρώπων. Μην το κάνετε αυτό. Η Ευρώπη σας χρειάζεται. Ο κόσμος σας χρειάζεται.»

Ο Γερμανοταϊλανδός επιδημιολόγος επεσήμανε ότι το πρόβλημα με τον κορωνοϊό είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι και άρα δεν μπορεί να μετράει κρούσματα ή θανάτους εξαιτίας του. Τόνισε δε ότι τα PCR τεστ δεν είναι έγκυρα και ότι ο τρόπος που η δύση αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό πηγαίνει τον πολιτισμό μας αιώνες πίσω, θυμίζοντας την εποχή που δεν υπήρχε ουσιαστικά ιατρική επιστήμη, παρομοιάζοντας τη διαχείριση του θέματος με τον τρόπο που κάποτε οι Ευρωπαίοι διαχειρίζονταν την πανούκλα.

Για την Ινδία, από την οποία, όπως είπε, έχει ρίζες, ο κ. Μπάγκντι δήλωσε ότι οι Ινδοί δεν πεθαίνουν από τον COVID, αλλά επειδή λιμοκτονούν ή αρρωσταίνουν λόγω των μέτρων εγκλεισμού. Κάνει πολλή ζέστη εκεί, δεν έχουν τίποτα να πιουν, τίποτα να φάνε, είναι φτωχοί. Οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν το συνειδητοποιούν.

Ο επιδημιολόγος από το Μάιντς, αναφέρθηκε και στα υποχρεωτικά self-test στα σχολεία, χαρακτηρίζοντας το μέτρο εγκληματικό και επικίνδυνο για τα παιδιά. «Βάζοντας το τεστ στη μύτη σας χωρίς λόγο ενδέχεται να υποστείτε ζημιά», ανέφερε ο Δρ. Μπάγκντι, για να προσθέσει: «Το τεστ είναι ηλίθιο, ανόητο και άχρηστο. Δεν σας λέει τίποτα. Δεν σας λέει τίποτα. Αυτό το μάκτρο μύτης που αναζητά ένα αντιγόνο, δεν σας λέει τίποτα. Και προκαλώ οποιονδήποτε να με διαψεύσει και τότε να σηκωθούμε και να κάνουμε μία πολιτισμένη συζήτηση. […] Ακόμη και αν το PCR τεστ μας έλεγε όντως, αν κάποιος έχει μολυνθεί από τον ιό, δεν προστατεύει το άτομο στο οποίο γίνεται το τεστ, επειδή τα παιδιά δεν κινδυνεύουν ούτως ή άλλως, δεν θα αρρωστήσουν ποτέ σοβαρά, δεν θα πεθάνουν ποτέ και δεν θα διαδώσουν την ασθένεια.»

Ο κ. Μπάγκντι συνέχισε για τις πολιτικές που ασκούνται σε σχέση με τα παιδιά:

«Όλη αυτή η ‘μπίζνα’ για το ότι τα παιδιά αποτελούν κίνδυνο για εσένα και εμένα επειδή μπορεί να διαδώσουν την ασθένεια είναι ένα κατάφωρο ψέμα. Είναι απολύτως αναληθές. Και αυτό πρέπει να είναι γνωστό στον κόσμο, ότι άτομα χωρίς συμπτώματα, υγιή παιδιά δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ ότι διαδίδουν τη σοβαρή νόσο COVID-19.»

Αναφερόμενος στην επικινδυνότητα του ιού, ο Σουραχίτ Μπάγκντι τόνισε ότι ο ιός δεν είναι καινούργιος, αλλά απλά μια νέα παραλλαγή ενός παλαιότερου κορωνοϊού. Και γι’ αυτό «οι άνθρωποι έχουν καλή ανοσία έναντι αυτού. Αυτή είναι μια ανοσία-υπόβαθρο που έχει ο καθένας έναντι των κορονοϊών. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να αρρωστήσετε σοβαρά, εάν δεν σας δοθεί η υψηλή δόση του ιού.»

Εξηγώντας τη σημασία του ιικού φορτίου, ο κ. Μπάγκντι είπε ότι, «αν κάποιος έχει πνευμονία ή βρογχίτιδα εξαιτίας αυτού του ιού και βήξει, μπορεί να κολλήσει κάποιος τον ιό και τελικά να έχει το βήχα. Αυτό είναι αλήθεια. Και μπορεί να πάθει ακόμη και πνευμονία εάν είναι ηλικιωμένος και έχει υποκείμενο νόσημα. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά αν δεν βήχει, η ποσότητα του ιού που εξέρχεται, ακόμη και αν είναι θετικός, είναι τόσο μικρή που δεν θα μπορέσει ποτέ να σκοτώσετε ούτε ένα κουνάβι.»

Και κατέληξε:

«…η ποσότητα του ιού που αναδύεται στην αναπνοή είναι τόσο μικρή, είναι σχεδόν ανύπαρκτη.»

Σχετικά με τους διαφορετικούς τρόπους που οι άνθρωποι αντιδρούν στη νόσο, άλλοι ως ασυμπτωματικοί και άλλοι με βαριά συμπτώματα, ο Γερμανο-Ταϊλανδός επιδημιολόγος ανέφερε:

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανοσία έναντι αυτού του ιού. Η ανοσία έναντι αυτών των κορονοϊών δεν βασίζεται κυρίως σε αντισώματα, αλλά σε λεμφοκύτταρα. Και αυτά τα λεμφοκύτταρα αναγνωρίζουν κομμάτια και μέρη του ιού. Αυτά τα ονομάζω «απόβλητα» του ιού που εμφανίζονται στην επιφάνεια ενός κυττάρου όταν το κύτταρο έχει μολυνθεί. Και αυτά τα λεμφοκύτταρα αναγνωρίζουν αυτά τα απόβλητα και τα απόβλητα ενός κορωνοϊού είναι ομοιάζουν πολύ με τα απόβλητα ενός άλλου κορωνοϊού, ακόμη και μιας νέας παραλλαγής που βλέπετε. Και αυτό το λεμφοκύτταρο επιτίθεται στη συνέχεια σε εκείνα τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί και τα σκοτώνει. Έτσι, ώστε να μην παράγεται πλέον ο ιός. Αυτό είναι το τέλος της μόλυνσης.»

Ο Δρ. Μπάγκντι επεσήμανε και πάλι αυτά που από την αρχή της επιδημίας τόνιζε. Ότι δηλαδή το ποσοστό θνητότητος του κορωνοϊού κυμαίνεται από 0 έως 0,5%, πράγμα που σημαίνει ότι 5 στους 10.000 που θα νοσήσουν μπορεί να πεθάνουν. «5 στους 10.000. Αυτό είναι πολύ, πολύ, πολύ λίγο. Λιγότερο από το ποσοστό θανάτου από τη γρίπη.»

Ο καθηγητής Μπάγκντι αναφέρθηκε φυσικά και στα εμβόλια. Ως προς τα εμβόλια mRNA και το ενδεχόμενο να τροποποιούν το DNA του ατόμου που εμβολιάζεται ήταν καθησυχαστικός. «Θα ήταν μάλλον σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο. Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς και δεν πρέπει να αποκλειστεί, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την επίπτωση.»

Σημείωσε ωστόσο, ότι «το ίδιο το γεγονός ότι κάποιος εγχέει το mRNA ή ένα εμβόλιο AstraZeneca στο σώμα σας, είναι αρκετά κακό. Επειδή αυτό μπορεί να προκαλέσει φρικτά πράγματα. Φρικτά. Πράγματι, αυτά τα φρικτά πράγματα συμβαίνουν καθημερινά.»

Και συμπλήρωσε:

«Η προστατευτική αποτελεσματικότητα κανενός από αυτά τα εμβόλια δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει. Ποτέ. Όταν μιλάμε για την προστατευτική αποτελεσματικότητα, μιλάω για προστασία από επικίνδυνες ασθένειες και θάνατο. Δεν μιλάω για προστασία από βήχα και θετικό τεστ PCR. Επειδή σε αυτό αναφέρονται αυτές οι εταιρείες, όταν λένε ότι προστατεύει 95%. Αλλά αν κοιτάξετε τα δεδομένα, τα δεδομένα είναι γελοία, καταλαβαίνετε. Η Pfizer είχε δύο ομάδες 20.000 ατόμων η καθεμία, 20.000 εμβολιάστηκαν, 20.000 δεν εμβολιάστηκαν. Και έπειτα κοίταξαν να δουν, νομίζω, μετά από δύο μήνες, διαπίστωσαν ότι στην εμβολιασμένη ομάδα είχαν 10 περιπτώσεις COVID-19 που ορίστηκαν ως πυρετός, βήχας και θετικό τεστ PCR. Στην μη εμβολιασμένη ομάδα είχαν 150 ή 160 περιπτώσεις (κρούσματα) πυρετού, βήχα και θετικό τεστ PCR. Τώρα όλοι ξέρουμε πόσο άχρηστο είναι το τεστ PCR, συνεχώς δείχνει ψέματα, οπότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν δεδομένα και είτε το θέλετε είτε όχι, το να εμβολιάσετε 20.000 άτομα, έτσι ώστε 150 να μην έχουν πυρετό και βήχα, νομίζω ότι είναι τόσο ανόητο που κανείς δεν πρέπει να τους πιστέψει.»

»Από την άλλη πλευρά, αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι είναι ο αριθμός των σοβαρών παρενεργειών. Είναι της τάξης του 1 έως 2% για όλα αυτά τα εμβόλια με βάση το γονίδιο. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε εμβολιάσει 20.000, 200 έως 400 άτομα έχουν τόσο σοβαρές παρενέργειες που πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία, κάποιοι καταλήγουν ακόμη και στη ΜΕΘ ή και σακατεύονται.»

Επιβεβαιώνοντας και το πρόσφατο ρεπορτάζ του PRONEWS.GR, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η πρωτεΐνη-ακίδα, ο Δρ. Μπάγκντι εστίασε στην παραγωγή αυτών των ακίδων. «Η ακίδα θα κολλήσει στο αίμα. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», σχολίασε, εξηγώντας, ότι αυτό μπορεί να προξενήσει θρομβώσεις. Επεσήμανε μάλιστα, ότι αυτό είναι κάτι που όλα τα εμβόλια μπορούν να προξενήσουν, και τα mRNA και τα υπόλοιπα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

pronews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1085 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 20:04