Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:11: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 22:56

Το ΚΚΕ αντιδρά στο instastory του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας

Την ώρα που στην Παλαιστίνη σκοτώνονται άμαχοι και παιδιά από το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στην Αιτωλοακαρνανία κάνει εμετικά stories. Έτσι σχολιάζει το ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας instastory του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, Ηλία Πάνου, με τη σημαία του Ισραήλ.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων : «Ο Παλαιστινιακός λαός δοκιμάζεται για μια ακόμη φορά από τις αεροπορικές επιδρομές του κράτους- δολοφόνου του Ισραήλ, με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ. Τουλάχιστον 56 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 14 παιδιά και βρέφη, έχουν χάσει τη ζωή τους και πάνω από 330 έχουν τραυματιστεί. Οι βομβαρδισμοί και η άγρια επίθεση εναντίον Παλαιστίνιων προσκυνητών και διαδηλωτών στο τέμενος Αλ Ακσά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ αποτελούν νέα κλιμάκωση της κατοχικής βίας του Ισραήλ απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό.

Η κατάσταση οξύνεται περαιτέρω με την ένταση της πολιτικής εκτοπισμού από τα σπίτια τους των Παλαιστινίων από Ισραηλινούς εποίκους και τη συνεχιζόμενη προσάρτηση παλαιστινιακών εδαφών της Δυτικής Οχθης, όπως μαρτυρούν οι προσπάθειες βίαιης μαζικής έξωσης άνω των 200 οικογενειών Παλαιστινίων από τη συνοικία Σέιχ Τζαράχ της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Την ώρα που συμβαίνουν τα παραπάνω ο Ηλίας Πάνου αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο νομό, σαν εκπρόσωπος της Ισραηλινής κυβέρνησης, δημοσίευσε σχόλιο που δείχνει όχι απλά ανοχή αλλά και υποστήριξη στην επιθετικότητα του κράτους- δολοφόνου. Στηρίζει δηλαδή:

·        Της δολοφονίες άμαχου πληθυσμού και μικρών παιδιών.

·        Τον αποκλεισμό

·        Τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Και χαρακτηρίζει όλα τα παραπάνω σαν ‘’δίκαιη αυτοάμυνα’’.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν μας εκπλήσσουν! Αφού η κυβέρνηση του κόμματός του, της ΝΔ, έχει μεγάλες ευθύνες, που στηρίζει το Ισραήλ κρατώντας την ίδια στάση με τις ΗΠΑ και την ΕΕ, που προσπαθούν να ταυτίσουν τον «θύτη» με το «θύμα».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr