Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:13: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 23:43

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Κουρουμπλή και Σκουρλέτη στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στα στελέχη των δύο τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη και τον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση καθώς ο τελευταίος φέρεται να είπε ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το κόμμα να μείνει στο 20%, θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές, προκειμένου να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις!». «Πυροβολείτε τα πόδια σας με το κυνήγι μαγισσών που κάνετε» απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος ανέφερε ακόμα ότι είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίων στελεχών.

Γκρίνια και για το Ελληνικό
Γκρίνια υπήρξε και για την διαφοροποίηση του Νίκου Φίλη πριν από μερικές μέρες στο θέμα του Ελληνικού από τον Χρήστο Σπίρτζη, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Γιάννη Μουζάλα. «Συνεδρίασε κάποιο όργανο και αποφάσισε κάτι άλλο;» ρώτησε ο Νίκος Φίλης. «Ο πρωινός καφές είναι κομματικό όργανο για να αποφασίσει;. Από την στιγμή που δεν υπήρξε κομματική γραμμή έκανα αυτό που πίστευα σωστό», συνέχισε.

Πηγή: newsit.gr