Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:57: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 20:21

Πάρος: Συνέλαβαν 15χρονο φτωχής οικογένειας με επτά παιδιά γιατί πήγαινε στον φούρνο κι έσπασε το lockdown!

Πρόστιμο για «άσκοπη μετακίνηση» δέχθηκε ένας 15χρονος που πήγε σε φούρνο στην Πάρο

(Αρχική δημοσίευση 11:02) Πρόστιμο 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση», διότι πήγε στον φούρνο της γειτονιάς του, δέχθηκε ένας 15χρονος στην Πάρο, ενώ οι αστυνομικοί τον οδήγησαν μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων! 

Όπως υποστηρίζει η μητέρα σε ανάρτηση της στο Facebook, πρόκειται για μία οικογένεια με επτά παιδιά, ενώ τονίζει πως αδυνατεί να πληρώσει την κλήση. 

Ταυτόχρονα αναφέρεται και στην συμπεριφορά των αστυνομικών, οι οποίοι έκοψαν κλήση στο 15χρονών παιδί γιατί πήγε να αγοράσει... ένα αναψυκτικό από το φούρνο της γειτονιάς.

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος» έγραψε η μητέρα του 15χρονου στο facebook.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως το παιδί οδηγούσε μηχανάκι συγγενικού προσώπου. Τον σταμάτησαν για έλεγχο και δεν είχε χαρτιά. Όπως προσέθεσαν, η διαδικασία ορίζει ότι πρέπει να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Διατείνονται δε πως πέρασαν 10 λεπτά για να μεταβούν στο τμήμα και πράγματι στο 10λεπτο κάλεσε η μητέρα του παιδιού, ενώ ήταν καθ’ οδόν. Επιμένουν ότι θα ειδοποιούσαν τη μητέρα του όταν θα έφταναν στο τμήμα.

Τελικά, του επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και επικοινώνησαν με τον εισαγγελέα για να ακολουθηθεί η διαδικασία και να οριστεί δικάσιμος για το γεγονός ότι δεν είχε άδεια και δίπλωμα οδήγησης.

pronews.gr

Διαβάστηκε 609 φορές