Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:28: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 19:07

Γ.Τράγκας: «Η πολιτική οικονομική συμμορία θέλει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο εμβόλια και τον Δ.Κουφοντίνα»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει την οικονομική κατάσταση που επικρατεί»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, αναφέρθηκε στην σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο δεν γνωρίζει την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. 

Ο Γ.Τράγκας τόνισε επιπλέον πως η «πολιτική οικονομική συμμορία που βρίσκεται σήμερα στην εξουσία θέλει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο εμβόλια και τον Δ.Κουφοντίνα»

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Αυτά τα πράγματα δεν είναι τυχαία ούτε συμπτωματικά. Ανήμερα στα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα εσείσθη από σεισμούς γύρω στα 6 Ρίχτερ. Ίσως θεωρηθεί υπερβολικό αλλά ούτε ο «Εγκέλαδος» δεν αντέχει τα όσα κάνει. Δεν αντέχει την μορφή και την παρουσία του. Έπεσαν βράχια ακόμη και από τα Μετέωρα! Είτε έχει γιορτή είτε επισκέπτεται περιοχές είτε αποφασίζει να μιλήσει, ενεργοποιούνται ρήγματα και ηφαίστεια!

Η φύση αδυνατεί να αντέξει την ανάσα του! Προκειμένου να δείξει πόσο ανεπιθύμητος είναι, πόσο τοξικός και πόσο μεταφυσική είναι η προσωπικότητά του, η φύση ρίχνει για πρώτη φορά «βουνά» από χιόνι, και στέλνει τη «Μήδεια» σαν «Μέδουσα» να παγώσει με το βλέμμα της τα πάντα. Ο «Εγκέλαδος» κατέστρεψε τη Σάμο, και χθες προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο νομό Λαρίσης. Όλοι οι δαίμονες, το Ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς ακολουθεί τα βήματά του. Ένας «Νιαγάρας» λάσπης έπνιξε την Καρδίτσα. Ο «Ιανός» προκάλεσε φοβερές ζημιές στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη και τη Ζάκυνθο.

Όλα τα κράτη ανοίγουν σιγά σιγά την οικονομία τους, και μόνον εδώ αποτεφρώνεται πλήρως η εθνική οικονομία. Ο κύριος Μητσοτάκης βγαίνει στην τηλεόραση με αυτήν την απαίσια φάτσα: Οι μισοί που τον βλέπουν κλαίνε, μουτζώνουν και σπάνε τηλεοράσεις. Οι άλλοι μισοί ή γελάνε ή απορούν. Βγαίνει συνήθως με ένα άσπρο πουκάμισο και μια μπλε γραβάτα, ενώ σφίγγει τόσο πολύ τα δάκτυλα μπροστά του αποκαλύπτοντας έτσι την αμηχανία του και τους φόβους του.

Ο κύριος Μητσοτάκης σίγουρα δεν κατοικεί στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζει την οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Δεν αναγνωρίζει και δεν ψηλαφεί τα ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα που έχει ήδη διαπράξει στην οικονομία. Πιστεύει ότι τα εκατομμύρια των φτωχών και των ανέργων μπορούν από το πρωί έως το απόγευμα να γίνουν επιχειρηματίες. Οι σκέψεις του, οι προτάσεις του, τα όσα λέει προκαλούν μειδιάματα, και από πολλούς θεωρούνται φαιδρά αποκυήματα νοσηρού εγκεφάλου.
 
Προχθές στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) είπε ότι οι Έλληνες αντί να ψάχνουν για δουλειά στο Δημόσιο, μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες. Είπε ακριβώς το ίδιο σε όλες τις καθαρίστριες που απέλυσε. Συνέστησε δηλαδή στις καθαρίστριες να παρατήσουν τη σκούπα, το σφουγγαρόπανο και τη χλωρίνη και να γίνουν αυτόματα επιχειρηματίες.

Μεταπολιτευτικά η πατρίδα μας ποτέ δεν είχε τόσο πολιτικά γελοίο, ελλιποβαρή και αντιλαϊκό πρωθυπουργό. Όλη η Ελλάδα «βράζει» από όσα κάνει και από όσα λέει. Όλοι οι επιχειρηματίες στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους περιγράφουν αυτήν την κυβέρνηση όπως τους προστάτες και τους μαφιόζους στο παλιό Μπρούκλιν ή στο Σικάγο. Δηλαδή, όπως οι κακοποιοί μιας άλλης εποχής έπαιρναν χρήματα για να «προστατέψουν» χασάπηδες, ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς, έτσι και τώρα, όπως λένε διάφοροι γνωστοί επιχειρηματίες, η κυβέρνηση Μητσοτάκη «προστατεύει» όλες τις επιχειρήσεις. Όπως μου λένε, «προστατεύει» όλες τις δουλειές. «Φροντίζει» να γίνονται οι αναθέσεις και οι business με κυβερνητικό προδέρμ και το απαραίτητο «Ζ».

Αυτά που μου περιγράφουν με λεπτομέρειες είναι απίστευτα. Δεν υπάρχει δουλειά που να μην επιτηρείται από άνθρωπο της οικογένειας. Φυσικά για το «συμφέρον» του Δημοσίου. Ακόμη και στην υπόθεση των Rafale, που πίστευα ότι ανακατεύτηκε ο «Misterhouse», έμαθα ότι μπλέχτηκε ο φίλος μου ο Θόδωρος. Τι να κάνει ο άνθρωπος αφού η σύζυγός του τρέχει για να γιορτάσουμε όπως πρέπει την Επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του ’21! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φίλος του λαού, για αυτό σε όλη τη χώρα μόλις ακούσουν το όνομά του βγάζουν αμέσως τους σταυρούς, τα σκόρδα, τα ασημένια μαχαίρια και ραντίζουν τα σπίτια με αγιασμό.
 
Μην εξαπατάσθε, μην παραπλανάσθε η πολιτική οικονομική συμμορία που βρίσκεται σήμερα στην εξουσία θέλει να έχετε την προσοχή σας είτε στα εμβόλια είτε στον Κουφοντίνα. Σκηνοθετεί τις ειδήσεις που παθητικοποιούν τον ήδη κουρασμένο πληθυσμό από την υγειονομική φυλάκιση, τα αστυνομικά μέτρα και την απόλυτη ένδεια. Μην σας εξαπατούν τα λόγια του νοσηρού πρωθυπουργού. Δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημά σας. Δεν πρόκειται να αναπτύξει θέσεις εργασίας.

Μέχρι να πέσει από τον πρωθυπουργικό θώκο, η χώρα θα βουλιάζει ολοένα και περισσότερο. Οι πολίτες θα υποφέρουν. Ήδη χιλιάδες Νεοδημοκράτες που ψήφισαν τον Μητσοτάκη μετανιώνουν πικρά και απομακρύνονται ταχύτητα από τη ΝΔ. Ποτέ δεν πίστευαν ότι ο πρωθυπουργός θα είναι τόσο λίγος, τόσο δόλιος, τόσο βούλιμος, τόσο εκδικητικός. Είναι ό,τι χειρότερο είχε η πατρίδα μας από πλευράς πολιτικής αισθητικής.

Διατηρεί, μαζί με το συνέταιρό του στη συμφωνία των Πρεσπών, μια τεχνητή πόλωση έχοντας ο ένας πολιτικό δεκανίκι την Ελληνική Λύση και ο άλλος την ΜεΡΑ25. Όλες αυτές οι κόντρες για τον Κουφοντίνα δεν ενδιαφέρουν κανένα Έλληνα πολίτη που έχει χάσει την Ελευθερία του, τους δημοκρατικούς και τη δουλειά του.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που οι δυνάμεις της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς ενώνονται με τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς και της ευρύτερης Αριστεράς για να ανατραπεί ο πολιτικός ζόφος. Καθημερινά προσχωρούν στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» όχι μόνο προσωπικότητες όλων των πολιτικών αποχρώσεων αλλά και ολόκληροι πολιτικοί σχηματισμοί. Από χθες ο γνωστός οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης και το ΕΠΑΜ αποδέχτηκαν τη πρότασή μου. Είναι κοντά στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» και θα βαδίσουν μαζί μας για να αλλάξει αυτό που βλέπουμε και ακούμε. Ήδη κοντά μας είναι οι χριστιανοί δημοκράτες, το Forum 2020, και το ΕΠΑΜ. Εντός ολίγου θα ανακοινωθούν τουλάχιστον επτά πολιτικοί σχηματισμοί που πήραν μέρος στις προηγούμενες εκλογές και τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε όλη τη χώρα, για να ανατραπεί ο ζόφος, ο μεγάλος πολιτικός εφιάλτης που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανακοίνωση του ΕΠΑΜ τονίζεται ιδιαίτερα ότι είναι καθήκον όλων των πατριωτών να ξεπεράσουμε το Δεξιός Αριστερός, για να βαδίσουμε όλοι μαζί στην ανατροπή της εσωτερικής και εξωτερικής κατοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα στελέχη του ΕΠΑΜ είναι δικηγόροι, οικονομολόγοι, πατριώτες που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται σκληρά κατά των μνημονιακών νόμων και της εφαρμογής τους στον Ελληνικό πληθυσμό.

Όπως και να το κάνουμε, η ιστορική σύζευξη της Κεντροδεξιάς και Δεξιάς με την Κεντροαριστερά και ρεύματα της Αριστεράς αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη ιστορική ένωση των λαϊκών δυνάμεων απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό, στην καταπίεση και στην ζοφερή εικόνα της φασίζουσας κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κόσμος σε όλη τη χώρα ξεπερνάει τις διαχωριστικές γραμμές που τεχνηέντως βάζουν τα τηλεοπτικά κανάλια. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε την προσχώρηση γνωστών Δεξιών και Αριστερών σχηματισμών. Όπως και πλήθους προσωπικοτήτων γνωστών για τις Δεξιές ή τις Αριστερές θέσεις τους στο παρελθόν.

Έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να αλλάξει όλο αυτό που βλέπουμε. Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει και θα φύγει το συντομότερο. Ο δικομματισμός που έχει επιβάλει το Βερολίνο θα αλλάξει. Οι πολιτικοί συσχετισμοί θα αλλάξουν. Και η κατάσταση θα βελτιωθεί άρδην, επειδή το θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού».

pronews.gr

Διαβάστηκε 634 φορές