Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:36: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 19:30

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο - Έβαλαν πρόστιμο σε άστεγο που μέσα στον χιονιά έψαχνε να βρει καταφύγιο!

Πρόστιμο σε ηλικιωμένο άστεγο για άσκοπη μετακίνηση, επέβαλαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ΕΛΑΣ έγραψε τον άστεγο επειδή δεν είχε χαρτί ή δεν έστειλε sms που να δικαιολογεί ότι ζει στο δρόμο!

Πρόκειται για έναν 72χρονο, πολύ γνωστό στους ανθρώπους της πόλης που ασχολούνται με τα κοινωνικά θέματα, καθώς συχνά είναι σε επαφή μαζί τους και δέχεται τη βοήθειά τους.

Ο άνθρωπος αυτές τις ημέρες του χιονιά βρήκε καταφύγιο κάπου στο ΚΤΕΛ, σε μια προσπάθεια να μην είναι στον δρόμο στο χιόνι και στη βροχή. Εκεί λοιπόν, στην είσοδο των εγκαταστάσεων, τον εντόπισε η ΕΛΑΣ και αφού ο άνθρωπος… δεν είχε χαρτί ή sms, του έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση»!

Η αστυνομία αντί να βοηθήσει τον άνθρωπο να τον οδηγήσει σε ασφαλές μέρος ώστε να προστατευθεί από την κακοκαιρία επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην τήρηση του lockdown.

Τη σχετική καταγγελία γνωστοποίησε το candiadoc.gr μαζί με την κλήση η οποία κόπηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, η κλήση κόπηκε στο ΚΤΕΛ, εκεί δηλαδή όπου βρήκε καταφύγιο από τον χιονιά.

candiadoc.gr

Διαβάστηκε 512 φορές