Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:14: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 19:38

Χρυσοχοΐδης: Θα ξαναέκλεινα την Εθνική οδό – Ο ΣΥΡΙΖΑ που έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι, κάνει σπέκουλα

Στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση και ειδικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαχειρίστηκε την κακοκαιρία «Μήδεια» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί. Και πράγματι, ακόμη και στη Βόρεια Ελλάδα, που τα φαινόμενα ήταν έντονα, η Εγνατία έκλεισε για λίγες ώρες και άνοιξε ξανά».

Για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε: «Όταν πήγα στη Μαλακάσα, είδα 10 μποφόρ και πυκνή χιονόπτωση. Τότε συνειδητοποίησα ότι εκατοντάδες άνθρωποι θα έμεναν εγκλωβισμένοι και θα είχαμε δεκάδες ατυχήματα».

Για να συμπληρώσει -μεταξύ άλλων: «Εμείς προκρίναμε την ανθρώπινη ζωή. Είπα “δεν θα έχουμε εγκλωβισμένους και δεν θα κινδυνεύσουν άνθρωποι” και αυτό κάναμε».

Για το αν ήταν σωστοί οι χειρισμοί απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τι έκανε στο Μάτι. Εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Αν με ρωτάτε αν θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό, θα το ξαναέκανα. Τελεία και παύλα. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι. Κάνουν σπέκουλα! Ας ξαναδούν την πολιτική τους και κυρίως τι έκαναν στο Μάτι» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Φωτογραφία: astinomiko.gr