Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:42: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 18:41

Αυτή είναι η αλήθεια για το νέο lockdown: Πώς και γιατί «μαγείρεψαν» τα νούμερα των κρουσμάτων

Αποκαλυπτική εκπομπή του PRONEWS για το σκάνδαλο της νέας καραντίνας

Για να στηρίξουν την απόφασή τους στην κυβέρνηση για το νέο lockdown στην Αττική, διενεργήθηκαν σήμερα 52.000 τεστ, αριθμός-ρεκόρ! Και ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε μόλις 1.526 νέα κρούσματα κορωνοϊού που σημαίνει ότι εντοπίστηκε ότι μόλις το 3% των ελεγχομένων έχει νοσήσει!

Δείτε στην εκπομπή PRONEWS στο κανάλι του pronews TV στο YouTube και στο Bεργίνα ΤV στις 00.10 το βράδυ τις αποκαλύψεις για το μέγα σκάνδαλο του νέου lockdown από τον τ.αντιπροέδρο της Βουλής, Δημήτρη Καμμένο που μιλά στον Τάσο Γκουριώτη.

Να σημειώσουμε επίσης ότι από το 3% των ελεγχομένων (που εντοπίζονται σε περιοχές με αυξημένη παρουσία Ρομά και νυν ή πρώην παράνομων μεταναστών), όπως όλες οι έρευνες έχουν καταδείξει, ένα ποσοστό περί το 90% είναι ασυμπτωματικοί, δηλαδή δεν εκδηλώνουν «ούτε συνάχι»!

Και από το υπόλοιπο 0,3%, σοβαρό πρόβλημα με πιθανότητα νοσηλείας, αντιμετωπίζουν μόνο οι άνω των 79 ετών, ένα ποσοστό κάτω του 0.1%!

Σήμερα τo 85.2% των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Τέλος, η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Και με αυτό το ποσοστό η κυβέρνηση Μητσοτάκη επεκτείνει ή εξακολουθεί την αναστολή των ελευθεριών των πολιτών στο 80% του γενικού πληθυσμού της χώρας!

Σε ότι αφορά το τι γίνεται σε άλλες χώρες της ΕΕ, η Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση, όπως δεν έχει καμία σχέση η εξέλιξη της πανδημίας στην βόρειο Ιταλία με την κεντρική και τη νότιο Ιταλία.

Δηλαδή έχουμε τελείως διαφορετικά καθαρά γεωμορφολογικά και κλιματολογικά δεδομένα από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Δανία κλπ. που είναι κρίσιμα και καθοριστικά σε ότι αφορά την ένταση της πανδημίας,

Εξ ου και ο χαμηλός αριθμός νοσούντων, συν βέβαια τα ευεργετικά αποτελέσματα που εξακολουθεί να δίνει το εμβόλιο κατά της φυματίωσης που ήταν υποχρεωτικό στην Ελλάδα μέχρι το 2016 από την ηλικία περί των 6 ετών.

Θα διερωτηθεί κανείς: «Μήπως αυτό οφείλεται στα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα περιορισμού των ατομικών ελευθεριών και της οικονομικής δραστηριότητας των πολιτών;». Απόλυτα ανακριβές.

Ενώ στα όμορα κράτη, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Τουρκία η μοναδική σχέση που έχουν με την Ελλάδα σε ότι αφορά τις απαγορεύσεις στον πληθυσμό (χώρες που δεν φημίζονται και για την δημοκρατική τους παράδοση) είναι η εκτεταμένη χρήση μασκών (αλλά σίγουρα και αυτή όχι όπως στην Ελλάδα) τα αποτελέσματα αντιμετώπισης της πανδημίας σε σύνολο πληθυσμού, είναι πολύ καλύτερα από την Ελλάδας στο κρίσιμο μέγεθος: Τον αριθμό των πολιτών που έχουν αποβιώσει από τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορωνοϊός!

Κι ενώ όλο το εμπόριο είναι ανοικτό, οι υπηρεσίες το ίδιο, στη Τουρκία μόνο σαββατοκύριακα περιορίζεται η κίνηση και η εστίαση, στην Βουλγαρία λειτουργούν μέχρι και τα χιονοδρομικά, στα Σκόπια άνοιξαν όλα πριν μερικές ημέρες και απομένουν ελάχιστες απαγορεύσεις σε ότι αφορά την βραδινή διασκέδαση και τα αποτελέσματα αντιμετώπισης της πανδημίας είναι σε αναλογία πληθυσμού, ίδια, καλύτερα ή απλώς συγκρίσιμα με την Ελλάδα που στενάζει από τις απαγορεύσεις!

Μάλιστα και οι τέσσερις όμορες χώρες έχουν πολύ βαρύτερο χειμώνα από την άνοιξη διαρκείας που έχει η Ελλάδα εφέτος σε πείσμα όλων των  μετεωρολόγων.

Τι άλλο χρειάζεται για να καταδειχθεί η κυβερνητική αποτυχία στον πανδημία του κορωνοϊού, μετά από σχεδόν ένα χρόνο lockdowvn; Και τι είναι σημαντικότερο; Η ελευθερία ή τα νούμερα του ΕΟΔΥ;

Για το φιάσκο των εμβολίων δεν χρειάζεται να επεκταθούμε, το βιώνουμε όλοι καθημερινά: Ούτε πήραν τον αναγκαίο αριθμό λόγω ιδεοληψιών αρνούμενοι και ραγιαδισμού, αρνούμενοι να αγοράσουν εμβόλια από Ρωσία και Κίνα, όπως έκανε η Ουγγαρία, μέλος της ΕΕ, ούτε το εμβόλιο Pfizer/BioNTech, σταματά την μετάδοση (πέρα από τις σοβαρότατες παρενέργειες που έχει).

Το ερώτημα όμως είναι γιατί συμβαίνει αυτό: Πέρα από την προσωπικότητα και την ψυχογραφικό διάγραμμα των πρωταγωνιστών του δράματος, κυβερνητικών και επιδημιολόγων, υπάρχει η διαρκής ανάγκη ισοπέδωσης του φρονήματος των πολιτών.

Για να γίνει πιο εύκολος ο κεντρικός σχεδιασμός του Βερολίνου για τα ελληνοτουρκικά και ο ολοκληρωτικός έλεγχος και αξιοποίηση από την Γερμανία των νυν και μελλοντικών βιώσιμων παραγωγικών κέντρων της χώρας: Τουρισμό και κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Τυχαίο που έχουν πάψει όλες οι διαδικασίες έρευνες προς ανεύρεσή τους σε Ιόνιο, νοτιοδυτική Ελλάδα, Ήπειρο και νότια της Κρήτης;

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 566 φορές