Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:29: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 17:50

Λαμία: Δάκρυα από την πονεμένη γιαγιάκα που της έριξαν 300άρι! «Δεν τη θέλω τη ζωή»

Έχασε παιδιά και εγγόνι – «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους»

Μια πονεμένη ηλικιωμένη που πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της, έγραψε κλιμάκιο της αστυνομίας για άσκοπη μετακίνηση!

Η ηλικιωμένη τα τελευταία χρόνια βγαίνει καθημερινά στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας για να πουλήσει λαχανικά από τον κήπο της και όπως δηλώνει στο Lamia Report.gr, προχθές η αστυνομία της επέβαλλε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Η γιαγιάκα η οποία δεν είχε βεβαίωση και ταυτότητα μαζί της, βουρκωμένη εκφράζει το παραπονό της ότι ότι δεν αντέχει να μένει μέσα στο σπίτι της. Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας, της στέρησε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λαμία.

«Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…»
«Ας μη πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», λέει βουρκωμένη η ηλικιωμένη και προσθέτει ότι μετά τον χαμό του εγγονού της προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φυτοφάρμακο πάνω στον τάφο του εγγονού της.

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….» είπε με βουρκωμένα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα.

“Τσουνάμι” συμπαράστασης για τη γιαγιά που “έφαγε” πρόστιμο

Βροχή από τηλεφωνήματα και μηνύματα συμπαράστασης από αναγνώστες του LamiaReport για την χαροκαμένη γυναίκα στη Λαμία, που της έκοψαν πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.

Είναι πραγματικά απίστευτη και συγκινητική η ανταπόκριση των αναγνωστών του LamiaReport για την περιπέτεια της ηλικιωμένης γυναίκας η οποία μετά από καταγγελία της επιβλήθηκε πρόστιμο.

Πολλοί από τους αναγνώστες θέλουν να της πληρώσουν το πρόστιμο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι άνθρωποι που θα τα έδιναν από το υστέρημά τους και όχι γιατί τους περισσεύουν ή για κάποιο άλλο λόγο.

Να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι για το θέμα του προστίμου θα υπάρξει λύση και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα το πληρώσει η 80χρονη γυναίκα.

Παρέμβαση και από το Δήμαρχο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος όταν ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε με την ίδια, αλλά και με συγγενικό της πρόσωπο και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, λέγοντας ότι θα είναι στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.

Ακόμη και αναγνώστες μας από το εξωτερικό που διάβασαν την ανάρτηση ζήτησαν να βοηθήσουν οικονομικά ή με οποιονδήποτε τρόπο.

Όπως προαναφέραμε το θέμα δεν είναι οικονομικό. Το μόνο που ζητά η 80χρονη γυναίκα είναι να μπορεί να βγαίνει για να κάνει αυτό που της απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο της.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστηκε 606 φορές