Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:02: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 19:33

Γ.Τράγκας: «Η ΝΔ είναι σε πλήρη αποσύνθεση - Ούτε με νόθες εκλογές δεν θα μπορέσει να κρύψει τη γύμνια της»

«Η κυβέρνηση έδωσε 29,5 εκατ. ευρώ για την ρεμδεσιβίρη που έβγαζε η Gilead... χορηγός του κ.Σύψα»

«Καταπέλτης» για άλλη μια φορά από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ήταν ο Γιώργος Τράγκας. «Η Νέα Δημοκρατία είναι σε πλήρη αποσύνθεση και διάλυση» ενώ πρόσθεσε πως ούτε με νόθες εκλογές δεν θα μπορέσει να κρύψει τη γύμνια της.

«Μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην «Καθημερινή» του κυρίου Αλαφούζου για τη μειοδοτική γραμμή που ακολουθεί στα εθνικά θέματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχα προβλέψει ότι έρχεται η σειρά του Κώστα Καραμανλή να δώσει το δικό του μήνυμα. Έτσι κι έγινε.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Με αυτήν την ανακοίνωση ο Κώστας Καραμανλής απέσυρε οποιαδήποτε σχέση μπορεί να έχει ο γιός Μητσοτάκης με την ιστορική ΝΔ. Ο άνθρωπος που είπε «Όχι» στο Βουκουρέστι, με αυτήν την απλή ανακοίνωση για μη κάθοδό του ξανά στον πολιτικό στίβο, είπε σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους οπαδούς του καραμανλισμού ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξένο σώμα στην ιστορική ΝΔ που ίδρυσε ο εθνάρχης Καραμανλής. Ακόμη με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε την ακάθεκτη διαφωνία του με τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα και με την αντεθνική πολιτική που εφαρμόζει ο καθοδηγούμενος από το Βερολίνο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Καραμανλής έχουν τις δικές τους πληροφορίες και έχουν αναλύσει βήμα βήμα όλους τους ελιγμούς της οικογένειας Μητσοτάκη και όλα τα βήματα που οδηγούν νομοτελειακά στην διανομή του Αιγαίου, στη διχοτόμηση του αρχιπελάγους και την επαναδιατύπωση της Συμφωνίας της Λοζάνης. Ο Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα άνθρωπος των Γερμανών, και όσα κάνει αξιοποιώντας και τον κορονοϊό οδηγούν την πατρίδα μας σε νέα μνημόνια, σε μεγαλύτερη οικονομική δουλεία και σε πλήρη συρρίκνωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της. Ο Μητσοτάκης ανοίγει δρόμους στην τουρκική επεκτατική πολιτική, υποχωρεί και υλοποιεί τυφλά όλες τις οδηγίες του Βερολίνου.

Είναι τραγικό για την Ελλάδα ότι ο Καραμανλής με απλή ανακοίνωση έδειξε, αμέσως μετά τη συνέντευξη Σαμαρά, τι ρόλο παίζουν οι κινήσεις του Κυριάκου και της «Αγίας» οικογένειας. Ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι οι εξελίξεις από εδώ και μπρος είναι εξαιρετικά απρόβλεπτες. Ήδη έχει αποκαλυφθεί ότι ο γιος Μητσοτάκης έδωσε το στυλό στον κύριο Αλέξη Τσίπρα για να υπογράψει τις Πρέσπες.

Εργάστηκε σκληρά στα παρασκήνια, όπως αποκάλυψε ο Ζάεφ, και ενέπαιξε ένα ολόκληρο λαό που συγκεντρώθηκε στον Λευκό Πύργο και στο Σύνταγμα, ενώ ο ίδιος από μακριά τον εξαπατούσε εργαζόμενος υπέρ του κυρίου Ζάεφ και των Σκοπιανών.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσω ότι τον Οκτώβριο του 2019 ο Καραμανλής είχε προειδοποιήσει ότι στα χρόνια που έρχονται θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις. Προκλήσεις που θα απαιτήσουν συγκροτημένες πολιτικές, αποφασιστικότητα και τόλμη. Και θα χρειαστεί να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις και να τις εφαρμόσουμε με συνέπεια και πειθαρχεία.

Για μια ακόμη φορά έπεσα μέσα. Είχα προβλέψει καταδιωκόμενος αγρίως από τον ελλιποβαρή ένοικο του Μαξίμου, από αυτόν τον ανθέλληνα νάρκισσο, ότι η ΝΔ θα διχοτομηθεί ή τριχοτομηθεί.

Αποδεικνύεται πλέον ότι το μεγαλύτερο μέρος της ΝΔ, αυτό το οποίο συμπεριλαμβάνεται στις πλαστές δημοσκοπήσεις, είναι πολύ μακριά από αυτήν την πολιτική γελοιότητα και την ιδιαιτέρως τοξική δολιότητα. Η Ελλάς συντρίβεται στις συμπληγάδες του μητσοτακισμού. Είναι μια χώρα «φυλακισμένη» με εκατομμύρια ανέργους, επειδή ο Μητσοτάκης θέλει να εμβολιάσει με αμφιβόλου ποιότητος εμβόλια το 70% του πληθυσμού, και μετά να πάει σε πρόωρες εκλογές.

Η ΝΔ είναι σε πλήρη αποσύνθεση και διάλυση. Ούτε με νόθες εκλογές δεν θα μπορέσει να κρύψει τη γύμνια της. Έχει καταρρεύσει στις ψυχές των περισσοτέρων Ελλήνων πολιτών. Καταγγέλλω ευθέως τις δημοσκοπικές εταιρείες για πλαστές δημοσκοπήσεις. Δεν υπάρχουν εκατομμύρια ανέργων, πεινασμένων και ισοπεδωμένων οικονομικά που να αποθεώνουν δημοσκοπικά τον πρωταγωνιστή του οικονομικού και φυσικού θανάτου τους. Δεν υπάρχει 40% του πληθυσμού που να δηλώνει ότι είναι υπέρ ενός κόμματος που κατέκαψε την οικονομία με τα ακραία υγειονομικά μέτρα και τη μορφή δικτατορίας που έχει επιβάλλει.

Η Ελλάς είναι μέσα στις πέντε πρώτες χώρες που έχουν επιβάλλει τα πιο ακραία μέτρα, καθώς σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης η χώρα μας έχει δείκτη αυστηρότητας lockdown 84,26 με ανώτερο το 90. Εμείς η Ονδούρα, η Βενεζουέλα, ο Λίβανος και η Μογγολία! Δεν υπάρχει 60%του πληθυσμού που να θεωρεί δημοφιλέστερο τον άνθρωπο που τον γκρέμισε στη φτώχεια. Και δεν υπάρχει πλειοψηφικό ποσοστό που να θεωρεί ότι είναι ικανή αυτή η πολιτική προσωπικότητα.

Το λάθος έγινε μια φορά, και οφείλεται στην απαράδεκτη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό, και στην εμφανή καθοδήγηση του Τσίπρα από την Καγκελαρία του Βερολίνου. Τώρα έχουμε να κάνουμε με κάτι χειρότερο από την αναγνώριση των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία.

Έχουμε να κάνουμε με τη διχοτόμηση του Αιγαίου! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αφήσει πίσω του παράγκα τη ΝΔ, όπως άφησε το ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

Χθες είχαμε 17 νεκρούς μεγάλης ηλικίας, οι περισσότεροι βαριά άρρωστοι, και 255 διασωληνωμένους. Μια χώρα «φυλακισμένη» παρακολουθούσε χθες το βράδυ σε όλα τα δελτία ειδήσεων τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές να ρωτάνε αν η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κορονοϊού θα απλωθεί και αν πρέπει να κρυφτούμε ακόμη περισσότερο στα σπίτια μας. Μάλιστα, οι παρουσιαστές επειδή δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις της κυρίας Γκάγκα που τους έλεγε ότι δεν είναι περισσότερο επικίνδυνος ο νοτιοαφρικανικός ιός, ρωτούσαν και τον κύριο Γώγο και όποιον έβρισκαν μπροστά τους αν θα πεθάνουμε από τον νοτιοαφρικανικό ιό.

Ούτε ένα λεπτό δεν στάθηκαν στο γεγονός ότι η χώρα δεν έχει θανάτους. Ότι η χώρα δεν έχει θανάτους!

Έχουν σε άδεια τα γραφεία τελετών, καθώς και άδειες περίπου χίλιες κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας! Επίσης δεν στάθηκαν καν στις αποκαλύψεις ότι οι Καναδοί συνέχισαν την ελληνική έρευνα για την κολχικίνη, που είναι εξόχως αποτελεσματική στον κορονοϊό, ενώ στην Ελλάδα τα μέλη της επιτροπής, μεταξύ των οποίων και ο κύριος Σύψας, δεν έδωσαν καν ασθενείς covid19 στο πρόγραμμα για την έρευνα της κολχικίνης.

Αντίθετα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε 29,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Documento», για την ρεμδεσιβίρη που έβγαζε η Gilead, χορηγός του κυρίου Σύψα (ο οποίος τη διαφήμισε καθημερινά σε όλα τα κανάλια), ενώ ο ΠΟΥ τη χαρακτήρισε αναποτελεσματική.

Ο Δρ. Ζαν-Κλοντ Ταρντίφ επικεφαλής της μελέτης (COLCORONA) για την κολχικίνη στον Καναδά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα«Documento»υπογραμμίζοντας ότι σώζει ζωές.

Όπως λένε οι Έλληνες καρδιολόγοι σε κατ’ ιδίαν και φανερές συζητήσεις τους, οργανωμένα συμφέροντα, μεγαλογιατροί, φαρμακευτικές και πολιτική ηγεσία σαμποτάρισαν τη κολχικίνη προβάλλοντας συνεχώς, όπως ο καθηγητής Σύψας, τη ρεμδεσιβίρη η οποία απεδείχθη αναποτελεσματική. Ο ΕΟΔΥ και η Ελλάδα επί μακρό χρονικό διάστημα δεν έδινε εκατό χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσει η έρευνα για την κολχικίνη, ενώ διέθεταν 29.5 εκατομμύρια ευρώ για την ρεμδεσιβίρη του κυρίου Σύψα!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι από το 2012 ο διακεκριμένος καθηγητής Καρδιολογίας του ΕΚΠΑ και επικεφαλής της ελληνικής ομάδας ερευνητών Σπυρίδων Δευτεραίος δημοσίευσε την πρώτη μελέτη του για την κολχικίνη και για την επίδρασή της στην καρδιά. Είναι ένα φθηνό, αντιφλεγμονώδες φάρμακο για τη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας».

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 677 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 19:51