Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:36: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 19:41

Η νοθεία στις εκλογές διαλύει τις ΗΠΑ: Δεκάδες εκατομμύρια συμφωνούν ότι οι εκλογές εκλάπησαν & πρέπει να πάρουν τα όπλα

Χωρίς αποδοχή σε Ένοπλες Δυνάμεις και αστυνομία ο Τ.Μπάιντεν

Μία αποκαλυπτική δημοσκόπηση που έγινε χθες σε συνδυασμό με πληροφορίες υπηρεσιών για την σύνθεση του πλήθους που εισέβαλε χθες στο Καπιτώλιο δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για την επερχόμενη προεδρική θητεία του Τζο Μπάιντεν αλλά κυρίως για το μέλλον των ΗΠΑ, αφού πλέον λόγω της εκλογικής νοθείας του Νοεμβρίου η Αμερική έχει διχαστεί σε ακραίο βαθμό.

Αρχικά στην έρευνα βλέπουμε ότι το 56% των πολιτών -ανεξάρτητα του τι ψηφίζουν- πιστεύουν ότι έγινε νοθεία στις εκλογές, σύμφωνα με παλαιότερες δημοσκοπήσεις στο 56% περιλαμβάνεται περίπου το 75-80% των Ρεπουμπλικανών και το 15-20% των Δημοκρατικών.

Αυτό που έχει όμως περισσότερο ενδιαφέρον είναι ότι το 45% των Ρεπουμπλικανών υποστηρίζει την εισβολή στο Καπιτώλιο! Δηλαδή περίπου 40 εκατομμύρια πολίτες υποστηρίζουν την βίαια κατάληψη του κοινοβουλίου της χώρας.

Ποιοι όμως έκαναν την εισβολή στο Καπιτώλιο;

Σύμφωνα με πηγές υπηρεσιών πληροφοριών η εισβολή ήταν μία καλά οργανωμένη επιχείρηση από την παραστρατιωτική πτέρυγα της δεξιάς των ΗΠΑ και όχι από τους «οπαδούς του Τραμπ» όπως έλεγαν τα κανάλια. Αυτό είναι ενδεικτικό της ομοιόμορφης περιβολής τους και του ότι εισέβαλαν από 3 εισόδους ταυτόχρονα διασπώντας τη γραμμή άμυνας των δυνάμεων ασφαλείας οι οποίες αιφνιδιάστηκαν.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι ενώ υπήρχαν τουλάχιστον 200.000 πολίτες χθες στην Ουάσιγκτον μόνο μερικές χιλιάδες μπήκαν στο Καπιτώλιο κι ακόμα πιο λίγοι στα γραφεία γερουσιαστών, στις αίθουσες συνεδριάσεων κτλπ.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το μιλιταριστικό αυτό κομμάτι των Ρεπουμπλικανών προέρχεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από απόστρατους αλλά και τα σώματα ασφαλείας και εκπαιδεύεται σχεδόν καθημερινά στα όπλα. Δεν είναι ενιαίο αλλά αποτελείται από πολλές τοπικές πολιτοφυλακές και παραστρατιωτικές οργανώσεις.

Μπορεί να μη χρησιμοποίησαν τα όπλα στο Καπιτώλιο σεβόμενοι των χώρο αλλά δεν είναι σίγουρο πως αν αγριέψουν τα πράγματα, ειδικά αν ο Μπάιντεν πάρει κάποιες ακραίες αποφάσεις (καραντίνα, αυστηροποίηση αδειών οπλοφορίας, κτλπ) δεν θα τα χρησιμοποιήσουν.

Άλλωστε λόγω της εισβολής στο Καπιτώλιο, έχουν παραγνωριστεί 2 πολύ σημαντικά περιστατικά. Οι 2 βόμβες που εντοπίστηκαν στα γραφεία των Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών, κάτι που σημαίνει πως η ένοπλη δράση δεν είναι κάτι το μακρινό.

Επιπλέον οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτές τις ομάδες έχουν μία σχεδόν θρησκευτική αντίληψη της πολιτικής, όπου επηρεασμένοι από την Αποκάλυψη περιμένουν τη στιγμή όπου θα γίνει δικτατορία στις ΗΠΑ από το «βαθύ» κράτος ώστε να ξεκινήσει η δεύτερη αμερικανική Επανάσταση.

Με λίγα λόγια η εισβολή δεν έγινε για να κρατηθεί ο Τραμπ στην εξουσία αλλά για να μην ανέβει ο Μπάιντεν, τον οποίο όπως είδαμε σχεδόν το 50% των ΗΠΑ θεωρεί ουσιαστικά δικτάτορα, αφού πήρε παράνομα την εξουσία!

Δηλαδή, για ένα μεγάλο μέρος της δεξιάς ο Μπάιντεν δεν έχει καμία νομιμοποίηση κάτι που σημαίνει πως γι' αυτούς η δικτατορία ήρθε και γι' αυτό η αποφασιστικότητα που έδειξαν χθες ήταν πρωτοφανής. Η εμπειρία λέει ότι συνήθως χρειάζονται μέρες ταραχών για να χτυπηθούν στόχοι όπως ένα Κοινοβούλιο αλλά εκείνοι το κατάφεραν σε 1 ώρα.

Επίσης κάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι ότι αυτές οι ομάδες έχουν σχέσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας και τον Στρατό, και ότι η μεγαλύτερη μάζα των αστυνομικών και το 80% του στρατού είναι στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικά οι τελευταίοι υποστηρίζουν Τραμπ γιατί δεν ενέπλεξε τις ΗΠΑ σε καμία ένοπλη σύγκρουση και τους απέσυρε από τα «σφαγεία» του Αφγανιστάν και του Ιράκ.

Αυτό σημαίνει πως σε μία ενδεχόμενη μεγάλη αναταραχή ή κάποιο αντιλαϊκό μέτρο που θα προσπαθήσει να περάσει ο Τζό Μπάιντεν ίσως να μην έχει τη στήριξη που περιμένει από τις δυνάμεις ασφαλείας, κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με πρωτοφανή γεγονότα και αντιδράσεις που θα συνταράξουν συθέμελα την κοινωνική και πολιτειακή συνοχή των ΗΠΑ.

Άλλωστε περίμενε κανείς ότι χθες θα αλωθεί το Καπιτώλιο;

pronews.gr