Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:08: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 18:01

Οι «προνομιούχοι» Ελληνες γλέντησαν με την ψυχή τους στο Ντουμπάι - Στην Ελλάδα η κυβέρνηση «μαστίγωνε» τον λαουτζίκο

Ενώ όλοι ήταν σε καραντίνα και η αστυνομία μοίραζε πρόστιμα κάποιοι πέταξαν για… Ντουμπάι.

Μπορεί η κυβέρνηση να απαγόρευσε τα ρεβεγιόν στην Ελλάδα και να προχώρησε σε πρόστιμα ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, όμως οι προνομιούχοι της Αθήνας βρήκαν τη λύση. 

Οι Έλληνες celebrities πέταξαν για Ντουμπάι, ώστε να μπορέσουν να παρτάρουν για τη νέα χρονιά.

Το νέο talk of the town, o Πέτρος Κωστόπουλος με την «θεά» της πίστας, και κατά σαράντα χρόνια μικρότερή του, Κατερίνα Λιόλιου, ο Χάρης Σιανίδης, o Στέφανος Τσιτσιπάς, η Σήλια Κριθαριώτη, η Ιωάννα Μπέλα, η Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Παναγιώτου, το ζεύγος Βερνίκου-Καμπουρίδης, στα decks του NAMMOS έπαιζε ο μεγάλος Τσιλιχρήστος, ο Στέφανος Κορκολής και δεκάδες άλλοι εφοπλιστές, επιχειρηματίες κλπ. περνάγανε τέλεια χωρίς μάσκες και ανοησίες περί δύο μέτρων απόσταση, όταν στην Ελλάδα η ΕΛΑΣ, κατόπιν εντολών της κυβέρνησης, επιβαλλόταν το δόγμα «νεκρή πόλη» γίνονταν έλεγχοι σε όποιον τολμούσε να πάει σε μια πλατεία ή να βάλει μουσική στο σπίτι του!

Η Ελλάδα των δύο μέτρων και δύο σταθμών! Όποιοι μπορούσαν δραπέτευσαν από την «Φυλακή Ελλάδα» και όχι μόνο για το Ντουμπάι, αλλά και για χειμερινούς προορισμούς, όπως τις ελβετικές Άλπεις όπου στα χιονοδρομικά κέντρα γινόταν «πατείς με πατώ σε» από ελληνικές παρέες.

Όσοι έχουν λεφτά και δραπέτευσαν από την «Φυλακή Ελλάδα» γλιτώνουν και από τη νέα καραντίνα, καθώς όλοι τους επιστρέφουν μετά τα Φώτα.

Οι φτωχοποιημένοι των lockdown ας «βράσουν στο ζουμί τους».

Οσοι δεν είχαν το χρήμα να δραπετεύσουν έμεναν εδώ, αγκαλιά με τους «ειδικούς», τον Τσιόδρα, τον Χαρδαλιά, τους Ζητάδες της ΕΛΑΣ και πάει λέγοντας.

Στο Ντουμπάι όλα ανοικτά και παντού γλέντι: Εστιατόρια, κλαμπ, παραλίες και εμπορικά κέντρα παραμένουν ανοιχτά και το πάρτι μέχρι το πρωί.

Να σημειώσουμε βέβαια πως οι διοργανωτές των πάρτι έκαναν rapid test στους καλεσμένους, όμως και πάλι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός, καθώς στην Ελλάδα ακόμη και αν κάποιος πολίτης έχει κάνει τα απαραίτητα τεστ πρέπει να τηρεί τα πάρα πολύ αυστηρά μέτρα, διότι τον περιμένει «καμπάνα». 

Φυσικά, κανείς δεν είπε να μην πάνε Ντουμπάι ή όπου αλλού θέλουν, αλλά ας μην κουνούν το «δάκτυλο» στον δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη προσπαθώντας να τον κάνουν να αισθανθεί ένοχος γιατί συγχρωτίστηκε έξω από κάποιο κατάστημα, ή κυκλοφόρησε μετά τις 10.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε το πάρτι που έκαναν στο Ντουμπάι με dj τον Τσιλιχρήστο.

Kαι οι Ελληνάρες κατακτούν το Nammos του Ντουμπάι. Δείτε στις αποκλειστικές φωτό του pronews.gr:

Και η «θεά» Κ.Λιόλιου:

christosxanthakis 2 1 2020

εξεγερση ελληνων 2 1 2020

marinavernikos 2 1 2021

beautifullpeoplepr 2 1 2021

pronews.gr

Διαβάστηκε 652 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 18:44