Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:43: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 20:50

Γράμμα από τη Νέα Υόρκη με παραλήπτη τον πρωθυπουργό…

Επιστολή προς τον Κύριο Μητσοτάκη από την Μαρία Ατσά, μόνιμη κάτοικος Νέας Υόρκης, με καταγωγή από την Κάλυμνο…

Διαβάζοντας καθημερινά άρθρα για τα εθνικά μας θέματα, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο πέρα από θυμό και απελπισία. Τα γεγονότα με τους Αρμένιους στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, τις προκλητικές κινήσεις του κυρίου Ερντογάν στην κατεχομένη Κύπρο, την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος, τις καθημερινές προκλήσεις και παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου μας, την συνεχή παρουσία του Oruc Reis, μόνο απογοήτευση και απορίες με γεμίζουν.

Κύριε Μητσοτάκη, ως ποτέ η Ελλάδα μας θα έχει το σύνδρομο του Εφιάλτη; Ως πότε θα είμαστε μαριονέτες των μεγάλων δυνάμεων σύμφωνα με τις ορέξεις τους και τα συμφέροντα τους; Γιατί δεν στηρίζουμε όπως αρμόζει την Κύπρο και την Αρμενία; Γιατί δεν αντιδρούμε και δεν υπερασπιζόμαστε ότι μας ανήκει; Ο ελληνικός λαός σας εμπιστεύτηκε και σας ψήφισε για να ηγηθείτε μιας χώρας περήφανης και να υπερασπιστείτε τα κυριαρχικά της δικαιώματα, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη σκόπιμα η μη.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη μαλθακότητα της αντιμετώπισης σας στα εθνικά μας θέματα. Τι άλλο πρέπει να υποστούμε για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο;  Οι Αρμένιοι προδοθήκαν και έχασαν εδάφη μήπως είναι η σειρά μας; Ποιο επιτέλους είναι το σχέδιο σας κύριε Μητσοτάκη; Τι θέλετε να καταφέρετε; Ποια ή ποιανού συμφέροντα εξυπηρετείτε;

Να σας θυμίσω μια φράση κ. Μητσοτάκη που έχει ειπωθεί στο παρελθόν και έχει μείνει στην ιστορία: ” οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες” είμαι σίγουρη πως την γνωρίζεται και λυπάμαι που την ξεχνάτε. Λυπάμαι γιατί έναν περήφανο και ηρωικό λαό τον κάνατε να σκύψει το κεφάλι στις ορέξεις και τα θέλω των μεγάλων δυνάμεων που σας καθοδηγούν. Λυπάμαι που δεν έχετε τα κότσια να σηκώσετε ανάστημα για να διεκδικήσετε τα αυτονόητα. Τα αυτονόητα κύριε Μητσοτάκη είναι η διασφάλιση της εδαφικής μας κυριαρχίας στη θάλασσα και στη στεριά. Είναι η απόλυτη στήριξη μας στην Κύπρο και την Αρμενία. Είναι η ευημερία της χώρας μας που κάθε χρόνο λιγοστεύει ο πληθυσμός της γιατί οι Έλληνες φεύγουν μετανάστες και οι λαθραίοι μετανάστες έρχονται στην χώρα μας και την λεηλατούν, καίνε τη σημαία μας, τις εκκλησίες μας, βιάζουν τα παιδιά μας και βρωμίζουν τη χώρα μας.

Και ένα τελευταίο έχετε υποχρέωση να θυμήσετε στον Κύριο Ερντογάν ότι η Τουρκία δεν έχει ιστορία έχει ποινικό μητρώο πολύ βεβαρημένο. Με τη βία πήρε τη μισή Κύπρο, με τη βία έκανε τη Κωνσταντινούπολη τουρκική, τη σφαγή της Σμύρνης την ξέχασε; Είναι αναρίθμητα τα εγκλήματα και η βία που άσκησε η χώρα του. Αν κάποιος λοιπόν δικαιούται να έχει εδαφικές βλέψεις αυτή είναι η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας και όχι η Τουρκία. Φιλοξενούμενος  με άσκηση βίας είναι στη χώρα που αποκαλεί Τουρκία τίποτα δεν του ανήκει και ότι και να κάνει ποτέ δεν θα είναι τουρκικά εδάφη γιατί παντού δεσπόζει ο Ελληνικός πολιτισμός με τα αναρίθμητα μνημεία της, παντού μυρίζει Ελλάδα και έτσι θα είναι πάντα. Η δειλία και η προδοσία δεν είναι χαρακτηριστικά των Ελλήνων μην αναγκάζεται τα κοκάλα των ένδοξων προγόνων μας να τρίζουν μέσα από τους τάφους τους. Ήρθε η  ώρα να σεβαστείτε την ιστορία μας και να προστατέψετε την ελευθέρια της χωράς μας με οποίο κόστος.

πηγή: militaire.gr

Διαβάστηκε 885 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 20:52