Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:36: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 19:59

Γ.Τράγκας: «Ο Κ.Μητσοτάκης θα δραπετεύσει από την χώρα με περούκα και ελικόπτερο αν χαθεί κομμάτι του Ελληνισμού»

Για εξυπηρέτηση ολοκληρωτικά και μόνο των συμφερόντων της Γερμανίας κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο γνωστός αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι θα φύγει από την χώρα «με περούκα και ελικόπτερο» αν χαθεί κομμάτι του Ελληνισμού, όπως έκανε κάποτε ο πρώην Αργεντινός πρόεδρος Ντε Λα Ρούα.

«Οι Σαμαρικοί μέσα στη ΝΔ λένε ότι θα φύγει με περούκα και ελικόπτερο. Το σάιτ που εκπροσωπεί τον Αντώνη Σαμαρά, το antinews, γράφει ότι θα φύγει μέσα από τα ερείπια που δημιούργησε μεταμφιεσμένος και κάνοντας χρήση ελικοπτέρων, όπως οι ηγέτες της Αργεντινής και άλλων χωρών και κυβερνήσεων που κατέρρευσαν. 

Σαμαρικοί και Καραμανλικοί λένε και γράφουν ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φύγει μεταμφιεσμένος και φορώντας χονδρά μαύρα γυαλιά. Σε περίπτωση μάλιστα που χάσουμε κομμάτι του ελληνισμού, αν παραδώσουμε τμήμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, θα φύγει με ελικόπτερο ή με αεροσκάφος Γερμανού φίλου του παίρνοντας μαζί του τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και όλους τους Ροζάκηδες.»

Εν συνεχεία εξαπολύει επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον ως «ανήθικο άτομο που έχει στρέψει εναντίον της χώρας μας τόσο τις ΗΠΑ όσο και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις».

Μάλιστα όπως βλέπει ο έμπειρος δημοσιογράφος στο εσωτερικό της ΝΔ πλέον αποστασιοποιούνται από τον πρωθυπουργό θεωρώντας τον «πολιτικά ανίκανο».

«Είναι βαθύτατα ανήθικος. Είναι πολιτικά ανίκανος και εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της Γερμανίας. Είναι τόσο πολιτικά τυφλός που στρέφει εναντίον της χώρας μας, και εξαιτίας της φοβερής οικονομικής καταστροφής που επέφερε με την πολιτική του, τόσο τις ΗΠΑ όσο και τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Η τυφλή υπακοή του στο Βερολίνο και τα «βρώμικα» παιχνίδια με το ίδρυμα Σόρος και το Μπιλ Γκέιτς, όπως και η συμπεριφορά των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης απέναντι στη διοίκηση Τραμπ, ανοίγουν τώρα τις κερκόπορτες για να αλώσει ο Τούρκος τμήματα της εθνικής κυριαρχίας. 

Ήδη με ανακοινώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ «γκριζάρεται» ο εναέριος χώρος μεταξύ ημών και της Τουρκίας. Οι Αμερικανοί αναγνωρίζουν 6 μίλια εναέριου χώρου και όχι 10. Ο πολιτικά ηλίθιος του Μαξίμου αυτό κατάφερε τόσο στις μυστικές διαπραγματεύσεις του Βερολίνου όσο και στις αθέατες συνομιλίες εντός του ΝΑΤΟ.

Κατάφερε, επίσης, ο εθνικός καταστροφέας που θα φύγει νύχτα, να υπάρξει αντίδραση της Κομισιόν στην αναβάθμιση των F16, ενώ οι Τούρκοι αποκτούν υπεροπλία σε όλη την περιοχή και κατασκευάζουν αεροπλανοφόρο και σειρά δικών τους οπλικών συστημάτων. 

Ήδη στο εσωτερικό της ΝΔ τον θεωρούν ανίκανο, πολιτικά ηλίθιο, υπηρέτη των Γερμανών και μειοδότη. Όλοι γνωρίζουν ότι είτε κλείσει τον κόσμο στα σπίτια είτε προβεί σε αυστηρότερα αστυνομικά μέτρα, θα φύγει εν μέσω ερειπίων νύχτα μεταμφιεσμένος και με τη σύζυγο να μαζεύει ασθμαίνουσα βαλίτσες.

Η καταστροφή που ξεκίνησε με τη δεκαετή οικονομική κατοχή, βαθαίνει και αποτεφρώνει την εθνική οικονομία με τον covid19. Η περίφημη βοήθεια των Γερμανών για την πανδημία είναι ουσιαστικά δάνειο και επιχορηγήσεις με επιστροφή.

Ήδη κουβεντιάζεται από τώρα το επόμενο μνημόνιο. Πολλοί υπουργοί της ΝΔ αντιλαμβανόμενοι πλέον ότι ο πρωθυπουργός είναι ανίκανος και απλά εξυπηρετεί ξένες δυνάμεις και συμφέροντα, αντιλαμβανόμενοι ότι εκτίθενται σε πλήθος κινδύνων, ότι καίνε το πολιτικό μέλλον τους, ότι θα κατηγορηθούν για συμμετοχή σε εσχάτη προδοσία, αποστασιοποιούνται και παίρνουν ήδη αποστάσεις από τον ημιπαράφρονα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως λένε ένα πλήθος καθηγητών της ιατρικής και ακαδημαϊκών, παίρνει βαθύτατα ανήθικες αποφάσεις. Όσα αποδέχεται ως εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων είναι αστυνομικά μέτρα και όχι υγειονομικά. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και όσα κάνει είναι περιοριστικά μέτρα, αστυνομικά μέτρα, εισπρακτικά μέτρα, και όχι μέτρα υπέρ της υγείας.

Ο βαθύτατα ανήθικος, ο απέραντα πολιτικά σάπιος πρωθυπουργός σπρώχνει στο θάνατο χιλιάδες Έλληνες με την αναστολή του 80% των προγραμματισμένων γενικών χειρουργικών επεμβάσεων. 

Χιλιάδες Έλληνες ζούνε και θα ζήσουν με επιβαρυμένη την υγεία τους ή θα πεθάνουν πρόωρα εξαιτίας του πολιτικά ανώμαλου και βαθύτατα ανήθικου Κυριάκου Μητσοτάκη. Χιλιάδες Έλληνες ζούνε και θα ζήσουν με επιβαρυμένη την υγεία τους εξαιτίας του υπηρέτη των Γερμανών και της ομάδας λοιμωξιολόγων που εμφανίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Γώγος, Παγώνη, Εξαδάκτυλος, και όσοι τρομοκρατούν και πανικοβάλλουν τον λαό είναι υπεύθυνοι για τον οικονομικό μαρασμό της χώρας, το νέο μνημόνιο που έρχεται και το άνοιγμα της μεγάλης κερκόπορτας για να εισβάλλουν οι Τούρκοι.

O διακεκριμένος καθηγητής της φαρμακολογίας ο κύριος Κούβελας, μου παραχώρησε συγκλονιστική συνέντευξη όπου χαρακτήρισε όλα αυτά τα μέτρα αστυνομικά και βαθύτατα ανήθικα. Ο κύριος Κούβελας τόνισε με έμφαση ότι «το lockdown είναι βαθύτατα ανήθικο».

Όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν ή αισθάνονται ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας φασίστας, ένας υπηρέτης των Γερμανών. Είναι ο άνθρωπος που έκανε στενή παρέα τον αποδράσαντα στη Γερμανία δωσίλογο διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου. Τον έκαναν παρέα και αυτός και η γυναίκα του, ενώ κατέστρεφε τη χώρα μας «γκριζάροντας» πολιτικούς και αρπάζοντας εκατομμύρια ευρώ υπέρ των Γερμανών από τα ελληνικά ταμεία.

Ορισμένοι υπουργοί σκέφτονται να βρουν τρόπο αποχώρησης πριν την μεγάλη εθνική καταστροφή. Έπεσαν έξω στην αντιμετώπιση του δευτέρου κύματος της πανδημίας γιατί δεν έκαναν τίποτα για να βελτιώσουν το εθνικό σύστημα υγείας. Είμαστε ακόμη εντός μνημονίου, εντός οικονομικής κατοχής. Και οι Γερμανοί δεν εγκρίνουν δαπάνες ούτε για την υγεία ούτε για την άμυνα. Μας θέλουν αδύναμους για να παραδώσουμε τμήμα της χώρας. Ο πολιτικός βλάκας, ο εθνικός καταστροφέας, είναι το πιο υπάκουο πιόνι που είχαν ποτέ στην Ελλάδα. Όπως και ο πατέρας του, έτσι και αυτός ήταν και είναι τυφλά και πειθήνια όργανα του Βερολίνου. Ο σύλλογος έπαιξε όλα τα παιχνίδια. Έπαιξε μέχρι τώρα όλα τα παιχνίδια των Γερμανών, της Microsoft, του Σόρος, της Αθηναϊκής ελίτ, ρίχνοντας τον ελληνικό λαό σε οικονομική άβυσσο και χαλκεύοντας πρόσθετα δεσμά για τη χώρα.

Οι Τούρκοι παρά τα οικονομικά χάλια τους, τρέφουν το λαό τους με εθνικισμό και αισθήματα ικανοποίησης για την επέκταση της Τουρκίας και την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Διχοτόμησαν οριστικά την Κύπρο, όπως ήθελαν από την αρχή. Προσάρτησαν και την Αμμόχωστο. Εκτιμούν ότι σε δέκα χρόνια η Γερμανική Ευρώπη δεν θα υπάρχει. Αισθάνονται ότι είμαστε σε έναν τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο πάλι θα ηττηθεί η Γερμανία, και αυτοί παραμένουν εκ νέου οι επιτήδειοι ουδέτεροι που τζογάρουν κλείνοντας προς τη Μόσχα, για να τους ανέχεται η Δύση και να τους δίνει περισσότερα. Αξιοποιούν πλήρως τον υβριδικό πόλεμο της Ρωσίας που θέλει, φυσικά, προβλήματα εντός των Κόλπων της Ατλαντικής Συμμαχίας. Οι Ρώσοι σέβονται τις σφαίρες επιρροής, αλλά η πολιτική Ερντογάν είναι βούτυρο στο ψωμί τους.

Η Τουρκία απέκτησε νέα εδάφη στην Κύπρο και σε λίγο θα προσαρτήσει το Βόρειο τμήμα της. Απέκτησε εδάφη στη Συρία. Απέκτησε βάσεις στη Λιβύη και στην Αλβανία. Κινεί ως δορυφόρο το Αζερμπαϊτζάν. Εμείς εδώ στην Αθήνα έχουμε έναν ασήμαντο πολιτικό, έναν δωσίλογο που καταστρέφει τη χώρα».

pronews.gr

Διαβάστηκε 633 φορές