Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:18: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 18:49

Γ.Τράγκας: «Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι η εκτελεστική εξουσία περνάει ότι θέλει»

Εντύπωση προκαλούν οι πολλές μαζεμένες «συμπτώσεις» μετά την εκλογή το Τ.Μπάιντεν στον γνωστό αδέσμευτο δημοσιογράφο Γ.Τράγκα αφού «Μόλις κέρδισε ο κύριος Μπάιντεν, εντελώς συμπτωματικά βρέθηκε το εμβόλιο, ανέβηκε το Χρηματιστήριο ξεφούσκωσε η τιμή του χρυσού και ηρέμησε η παγκοσμιοποίηση»

Πλέον ο Γ.Τράγκας είναι πεπεισμένος πως όντως υπήρχε συνωμοσία ενααντίον του Ν.Τραμπ για να χάσει την προεδρία των ΗΠΑ.

«Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι και υπάρχει μπροστά σου το θέαμα διεγερμένων δημοσιογράφων που σχεδόν κραυγάζουν για τον covid19 πανικοβάλλοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όσα περνάει ή θέλει περάσει η εκτελεστική εξουσία. Μειώνεις το διάβασμα, η προσοχή αποσπάται από την ένταση της τηλεόρασης» λέει χαρακτηριστικά.

«Η κυρία Μέρκελ δήλωσε ότι το εμβόλιο θα το κάνουν πρώτα οι ευπαθείς ομάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιβληθεί σε κανέναν άνθρωπο που δεν θέλει να το κάνει. Ηρεμότατα πλέον η Άνγκελα Μέρκελ, μετά την ήττα του κυρίου Τραμπ, υποστήριξε το δικαίωμα όλων εκείνων που είναι κατά του εμβολιασμού.

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι το εμβόλιό της είναι 90% αποτελεσματικό. Ακολουθούν εντός ολίγου και άλλα εμβόλια. Η Ανατολή έχει τα δικά της, η Ρωσία δύο και η Κίνα δεν ξέρουμε πόσα.

Η πονηρή φαρμακοβιομηχανία της Δύσης θα έχει σε λίγο ολόκληρο «μενού». Έτσι είναι ο πλανήτης το 2020. Το μυστικό στα εμβόλια, όπως τα διαβάζω, είναι ότι δεν είναι εμβόλια.

Απλά οι επιστήμονες με αυτά χαμηλώνουν πάρα πολύ το ιικό φορτίο, την τοξικότητα του ιού, και δεν υπάρχουν συμπτώματα. Δηλαδή στην πραγματικότητα, με βάση αυτά που διαβάζω, βρήκαν αποτελεσματικά φάρμακα.

Αποδεικνύεται τώρα στην πράξη ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είχαν βάση. Ο Τραμπ και οι πολιτικοί του ενοχλούσαν τη λέσχη των δισεκατομμυριούχων. Οι Γερμανοί και οι Κινέζοι ήταν θυμωμένοι μαζί του. Το ίδιο και η SiliconValley.

Ο ιός εντελώς συμπτωματικά δραπέτευσε από την Κίνα, όταν όλοι κατάλαβαν πριν από έναν χρόνο ότι είναι επικίνδυνος για τα συμφέροντά τους.

Έβαλε δασμούς ή απειλούσε με μεγαλύτερους δασμούς τα γερμανικά και κινέζικα προϊόντα. Πολέμησε όλα τα αφεντικά του διαδικτύου. Ποιοι κερδίζουν τώρα από τον covid19;

Η SiliconValley. Μόνο ο Μπιλ Γκέιτς κέρδισε περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο κύριος Μπέζος με την Amazon διπλασίασε τα κέρδη του. Δέκα τοις εκατό ανέβηκαν οι μετοχές του κυρίου Ζάκερμπεργκ, δηλαδή έβαλε στην τσέπη 10 με 11 δισεκατομμύρια.

Βουνά με λεφτά κέρδισαν και κερδίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Πραγματικά δεν ήταν καθόλου συνωμοσία. Ούτε η δική μας κυβέρνηση πήρε ή παίρνει μέρος.

Ήταν και είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική μπίζνα σε βάρος της ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Ένας ιός με ελάχιστη θνητότητα, με τη βοήθεια της τηλεόρασης, του πανικού και του φόβου, έσπρωξε και σπρώχνει ωκεανούς δολαρίων στις τσέπες συγκεκριμένων ανθρώπων.

Εδώ στην πολύπαθη πατρίδα μας αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ του Μητσοτάκη διαλύει τον τόπο, αποτεφρώνει την οικονομία και διαλύει ό,τι έχει απομείνει από τη διοίκηση.

Είτε από ανικανότητα είτε εξ επίτηδες προβαίνει στην μεγαλύτερη απορρύθμιση της αγοράς που έχει γίνει εν καιρώ μνημονίου.

Ο περίφημος Κούλης, όπως τον λένε πολλοί, δεν έχει ούτε το απαραίτητο μυαλό ούτε την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να πάρει κάποιες σοβαρές, λογικές και αποδεκτές από τον κόσμο πολιτικές αποφάσεις.

Προσπαθεί να περάσει την τηλεκπαίδευση, την τηλεργασία και το τηλε-shopping κλείνοντας τον κόσμο στα σπίτια του, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του αποτυγχάνουν.

Υπουργός Παιδείας, κυρία Ναυαγέως, απέτυχε πλήρως να εφαρμόσει την τηλεκπαίδευση. Η τηλεργασία και ο εγκλεισμός των ανθρώπων φέρνει χιλιάδες ψυχικές ασθένειες. Ο Κικίλιας είναι άξιος όλων των κατηγοριών για εγκατάλειψη χιλιάδων ανθρώπων που δεν θα αποκατασταθεί η υγεία τους μετά από αναστολή του 80% όλων των γενικών χειρουργείων.

Χθες το βράδυ, η ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική εμπλέκεται με την λοιμωξιολογία και παράγει «βρώμικα» αποτελέσματα αποτεφρώνοντας την εθνική οικονομία.

Δολοφονώντας χιλιάδες ανθρώπους. Καταστρέφοντας εκατομμύρια οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο που ολόκληρες κοινωνίες ξεσηκώνονται σε όλον τον κόσμο. Η ανακοίνωση της Επιτροπής αποδεικνύει τι ακριβώς συμβαίνει. Φώναζαν χθες στα κανάλια ότι πέθαναν 41 άνθρωποι, και φώναζαν σε μια χώρα που αυτά τα κανάλια έχουν αποκρύψει ότι μόνο στη χρονιά που διανύουμε μέχρι στιγμής έχουμε χάσει πάνω από εκατό χιλιάδες Έλληνες από διάφορες σοβαρές ασθένειες.

Οι 41 που πέθαναν είχαν διάμεση ηλικία τα 79 έτη, και βάζουν το «διάμεση» γιατί οι περισσότεροι είναι πάνω από 80-85 έτη, κοντά στα 90 έτη, αλλά ο μέσος όρος με τρεις τέσσερις που είναι κοντά στα 75 έτη βγάζει το 79.

Αν δώσουν αναλυτικά στοιχεία, είναι στην πλειοψηφία τους υπέργηροι. Επίσης δολίως στην τελευταία σειρά αναφέρουν με ειλικρίνεια ότι το 96,5% των 41 θανάτων, δηλαδή οι 37 ή οι 38, είχαν βαριές ασθένειες. Επιδιώκουν με αυτόν τον τρόπο να τρομοκρατήσουν τους ‘Έλληνες και να δικαιολογήσουν τα χάλια του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Δεν έκαναν τα απαραίτητα από την εποχή που ξεκίνησε ο κορονοϊός, και απλά βάπτιζαν τις ΜΕΘ γενικής νοσηλείας σε ΜΕΘ covid19.

Ξαφνικά, όπως έχετε καταλάβει, λίγο πριν και μετά τις Αμερικανικές εκλογές. Έχουν χαθεί από την ελληνική τηλεόραση οι ομαδικοί τάφοι στη Βραζιλία, ο κακός φίλος του Τραμπ ο Μπολσονάρου, ο covid19 στο Μεξικό και στη Νότια Αμερική. Γενικά έχει εξαφανιστεί ο covid19 από την Κίνα, την Ρωσία, τις Σκανδιναβικές χώρες. Επανήλθε με δύναμη εδώ στην Ευρώπη, εδώ που ορίζει τα πράγματα η κυρία Μέρκελ.

Η πολιτική που εφαρμόζεται έχει να κάνει με την ενίσχυση των μονοπωλίων και ειδικά ορισμένων κατηγοριών πολυεθνικών. Παραδείγματος χάρι, της πληροφορικής, του τηλε-shopping, τωνανεφοδιαστικών επιχειρήσεων, της πράσινης ενέργειας και όλων εκείνων των εταιριών που ασχολούνται με το περιβάλλον.

Προκειμένου να ελέγξουν τον πληθυσμό και να μεταβάλλουν την οικονομία, επιχειρούν να καταργήσουν ατομικές ελευθερίες και Συντάγματα. Θέλουν τους ανθρώπους, ειδικά τους νέους, περισσότερες ώρες πάνω από ένα κομπιούτερ. Αυτό φέρνει μεγάλα κέρδη στη SiliconValley, στη Amazon, και ανατολικά στον AliBaba.

Δεν είναι καθόλου συνωμοσία. Είναι μια πολύ δυνατή μπίζνα. Λένε ότι ενδιαφέρονται για τους ηλικιωμένους αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να φύγουν όλοι. Να καθαρίσει το συνταξιοδοτικό, οι κρατικές δαπάνες.

Θέλουν να γυρίσουν την Παιδεία σε τηλεκπαίδευση. Έτσι μειώνονται οι δημόσιες δαπάνες. Δεν χρειάζονται αίθουσες και πολλοί καθηγητές. Η κατάργηση του Πολιτισμού και της Τέχνης είναι αναγκαία για τις εκπτώσεις που υφίστανται η Δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα.

Ο ιός δίνει δυνατότητα να μαζευτούν οι κρατικές δαπάνες. Η γενική απορρύθμιση της αγοράς φέρνει τα δικά της γεράκια, τους δικούς της γύπες στη θέση των πολλών σπουργιτών.

Το πείραμα έχει επιτευχθεί στο παρελθόν με πραξικοπήματα, πολέμους και αξιοποίηση θεομηνιών. Τώρα βολεύει ο κορονοϊός. Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι και υπάρχει μπροστά σου το θέαμα διεγερμένων δημοσιογράφων που σχεδόν κραυγάζουν για τον covid19 πανικοβάλλοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όσα περνάει ή θέλει περάσει η εκτελεστική εξουσία. Μειώνεις το διάβασμα, η προσοχή αποσπάται από την ένταση της τηλεόρασης.»

pronews.gr

Διαβάστηκε 664 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 23:49