Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:33: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 17:57

Προπαγάνδα στον Τούρκο, όχι στους Έλληνες!

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η Κυβέρνηση, με την βοήθεια των καλοπληρωμένων συστημικών ΜΜΕ, έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου σκληρή Προπαγάνδα εναντίον του Ελληνικού λαού.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις Μητσοτάκη και οι αποφάσεις του για το δεύτερο κλείσιμο του κράτους και τον «εγκλεισμό» του λαού με φίμωτρα παντού, αποτελεί καθαρή ένδειξη χρησιμοποίησης της «Αρχής της επιθέσεως» της Σοβιετικής Προπαγάνδας, με σκοπό από τη μια πλευρά να περισώσει το βαθιά πληγωμένο προσωπικό του γόητρο από τις συνεχείς αποτυχίες στα εθνικά μας θέματα και από την άλλη να δείξει ότι είναι «υπάκουο παιδί» στα κελεύσματα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Εμπεριέχει δε τα εξής στοιχεία: 

-τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ, με μεταφορά της συζήτησης  του εξευτελισμού της χώρας από την Γερμανία και την Τουρκία σε άλλο θέμα και στροφής της κοινής γνώμης αλλού, δηλ. στον κορωνοϊό. Παράλληλα, δεκάδες χιλιάδες παράνομοι εισβολείς μεταφέρονται και εγκαθίστανται στην Μακεδονία και αλλού, χωρίς αντιδράσεις.

-το ΚΤΥΠΗΜΑ του ασθενέστερου σημείου του αντιπάλου, δηλ. του ελληνικού λαού, που δεν είναι άλλο από τον φόβο του θανάτου, συνδυαζόμενου με τον φόβο και την απειλή εξοντωτικών προστίμων, καθώς και σύλληψης σε περίπτωση που δεν υπακούει στους κορωνοκανόνες.

-τον ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ με επιδίωξη το «σπάσιμο», δηλ. εκφοβισμός με απειλές και επιδείξεις δυνάμεως με σκοπό τη δημιουργία κλίματος ισχύος.

Σημειώνεται ότι, Προπαγάνδα κάνουμε στον εχθρό. Στους δικούς μας ανθρώπους κάνουμε Ενημέρωση. Στην περίπτωσή μας βέβαια, οι κυβερνώντες «μπέρδεψαν» μάλλον εκουσίως τον αποδέκτη, θεωρώντας ότι εχθρός είναι οι Έλληνες πολίτες.

Καλή λοιπόν στην Προπαγάνδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά Προπαγάνδα κάνουμε στον Τούρκο, όχι στον Ελληνικό λαό!

 

Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ
Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας

photo credits: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 682 φορές