Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:08: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 20:19

Η βάση ζητά το «Νόμος και Τάξη»

Πρωτοβουλίες που κινούνται σε τρεις άξονες – φύλαξη, πρόσβαση, αυστηροποίηση ποινών – αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των φαινομένων ανομίας σε δημόσια πανεπιστήμια όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της τηλεδιάσκεψης που είχε χθες με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της χώρας.

Αφορμή βεβαίως η επίθεση στο πρύτανη της ΑΣΟΕΕ και το φρικώδες θέαμα οι αναρχικοί και οι λοιποί τραμπούκοι να του περνούν στο λαιμό ταμπέλα με σύνθημα υπέρ των καταλήψεων. Ας ελπίσουμε οι πρωτοβουλίες αυτές να αποδώσουν. Γιατί οι προσδοκίες είναι πολλές και στο θέμα της ανομίας η ίδια η κυβέρνηση ανέβασε τον πήχη ψηλά. Μάλιστα ο αυστηρότερος κριτής στο θέμα αυτό για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι η ίδια της η εκλογική βάση. Και όχι μόνο η βάση της ΝΔ, αλλά και τα στελέχη της. Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο που έκανε στα social media o δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, μια από τις πιο γνήσιες φωνές της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

«Θα πρέπει να εφαρμοστεί το «Νόμος και Τάξη» που πρέσβευε ο Αντώνης Σαμαράς . Αυτό το δόγμα έστειλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή, αυτό θα προστάτευε και τα Πανεπιστήμια σήμερα !» είπε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε με νόημα «υπάρχει άραγε κανένας να το εφαρμόσει ; Απλά ρωτάω, αλλά απάντηση δεν θα πάρω !»

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 730 φορές