Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 19:02

Εκτός πραγματικότητας τα περί μηδενικής ενίσχυσης του Νοσοκομείου

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και το Τομέα Υγείας του για την αναχαίτιση της πανδημίας με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην Αιτωλοακαρνανία τις τελευταίες ημέρες έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Κατά την ταπεινή άποψη του γράφοντος είναι στη σωστή κατεύθυνση. Κατά την ταπεινή άποψη όμως της στήλη ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το λάθος να μιλά για μηδενική ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου σε ιατρικό προσωπικό, όταν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Υπάρχουν βέβαια ορισμένα κενά ακόμη. Κάποια μάλιστα σε ειδικότητες αιχμής.

Όμως όταν από την έναρξη της πανδημίας έχουν προσληφθεί έξι γιατροί και 73 άτομα νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, χωρίς να συνυπολογίζει κανείς και το πρόσφατο αποτέλεσμα της προκήρυξης για την ενίσχυση του Τμήματος Επειγόντως Περιστατικών με τέσσερις μόνιμους γιατρούς, είναι εκτός πραγματικότητας τα περί μηδενικής ενίσχυσης. Η πραγματικότητα είναι ότι υπήρξε ενίσχυση, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις όχι τόσο στοχευμένη σε σχέση με τις ειδικότητες που απαιτεί η αντιμετώπιση της πανδημίας και σίγουρα υπάρχει ακόμη ανοικτό πεδίο περαιτέρω και πιο στοχευμένης ενίσχυσης.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr