Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:36: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 14:27

Αγρίνιο: Σύσκεψη με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών από την ΚΝΕ

Σύσκεψη με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών και στο πλαίσιο των δεκάδων εκδηλώσεων-παρεμβάσεων που πραγματοποίησε  πανελλαδικά οι ΚΝΕ αυτές τις μέρες,  διοργάνωσε η Οργάνωση Μαθητών Αγρινίου. 

Στη συζήτηση εκφράστηκε έντονα ο προβληματισμός αν «Ισχύει η διάκριση μαλακά – σκληρά ναρκωτικά;»  Ακόμα, απασχόλησε πολύ πως η πανδημία και οι νέες συνθήκες που επέφερε συνδυάστηκαν με την διακίνηση των ναρκωτικών  αλλά και την εξάπλωσή τους με νέους πιο εκσυγχρονισμένος τρόπους.

Στην ομιλία της η Μαριάνθη Παπαγαλάνη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, μεταξύ άλλων ανέφερε: “Τα ναρκωτικά ως κοινωνικό φαινόμενο είναι αποτέλεσμα των καπιταλιστικών κοινωνιών. Όταν η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά συνδεθεί με τη γενικότερη πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση, στη προοπτική κατάργησή της τότε μόνο το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί πραγματικά. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ προβάλλουν ξεκάθαρα την εναντίωση τους στα ναρκωτικά και τη μόνη ρεαλιστική λύση για την αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών που επιφέρουν ιδιαίτερα στη νεολαία. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ”

sinidisi.gr