Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:10: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 19:12

O Tσίπρας στο Μεσολόγγι: αλιεία, πελάδες και δυο συγκινημένες γιαγιάδες (βίντεο-φωτό)

Συνεχίζεται η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο Μεσολόγγι και τώρα σταθμός της επίσκεψης του είναι το Διβάρι της Κλείσοβας όπου έχει συνάντηση με τους αλιείς της ευρύτερης περιοχής. Η αλεία άλλωστε είναι το βασικό αντικείμενο της στοχευμένης παρουσίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο πρώην πρωθυπουργός στις 13.25 έφθασε στις πελάδες της Τουρλίδας όπου ξεναγήθηκε απο αλιείς έχοντας εγκάρδιες συνομιλίες μαζί τους .

Χαρακτηριστικό εξάλλου το στιγμιότυπο κατά το οποίο δύο ηλικιωμένες γυναίκες του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μη κρύβοντας τη συγκίνηση τους για την παρουσία του.

Οι αλιείς στις συνομιλίες τους με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκαν στα ζητήματα της αλιείας και καλλιέργειας ψαριών στη λιμνοθάλασσα ενώ του προσέφεραν και τα τοπικά προϊόντα .

Στα πλαίσια της περιοδείας του στο Μεσολόγγι ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε αρχικά στο πανεπιστημιακό τμήμα Ζωικής Παραγωγής Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών ενώ στη συνέχεια-στις 12.10 το μεσημέρι- έτυχε θερμής υποδοχής στον Κήπο των Ηρώων όπου κατέθεσε στεφάνι και ξεναγήθηκε στο χώρο.

Παρόντα πολιτικά, κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη ενώ τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψη του συνοδεύουν εξάλλου και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης καθώς και η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Θα ακολουθήσει συνάντηση και με παραγωγούς της ελιάς Καλαμών στο Χαλίκι Αιτωλικού.

agrinionews.gr