Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:07: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 22:24

Κοντά στους ιχθυοκαλλιεργητές

«Δεν μιλάμε για ζόμπι, μιλάμε για εξαγωγικές επιχειρήσεις», σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος, σχετικά με την αδιαφορία που επιδεικνύει η κυβέρνηση στις επείγουσες εκκλήσεις της Ένωσης Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα επισκέφθηκε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματα του κλάδου συνολικά, αλλά και των εργαζομένων. Μάλιστα είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί πλωτές εγκαταστάσεις και να…. ταΐσει τα ψάρια…

«Η κυβέρνηση είναι καιρός να ασχοληθεί με το πρόβλημα, χωρίς να εξαντλήσει το ενδιαφέρον της στους δύο «μεγάλους» και να αφήσει τους μικρομεσαίους, που αποτελούν τον κορμό της οικονομικής-περιφερειακής δραστηριότητας, να παλεύουν αβοήθητοι στη θάλασσα της αδιαφορίας» ανέφερε ο Γ. Βαρεμένος υπογραμμίζοντας ότι μιλάμε για ένα κλάδο που είναι εξωστρεφής και εξάγει το 80% της παραγωγής και πλέον αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, μετά την κατάρρευση των αγορών και τη δραστική μείωση εξαγωγών και τιμών.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr