Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:22: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 11:06

Διαμαρτυρία συνωμοσιολόγων κατά 5G και υποχρεωτικών εμβολιασμών -«Ο Θεός να μας φυλάει από τους επιστήμονες»

Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έκαναν μερικές εκατοντάδων πολιτών κατά του 5G, των υποχρεωτικών εμβολιασμών, των μεταναστών και υπέρ της Θείας Κοινωνίας.

Με αυτή τη… βεντάλια αιτημάτων πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή. Σταυροί, ελληνικές σημαίες και συνθήματα απάρτιζαν το σκηνικό.

Τα πλακάτ είχαν ποικιλία συνθημάτων: Από το «αίτημα» προς τον Ιησού να σώσει (ειδικά) την Ελλάδα, «Jesus please Save Greece», μέχρι το «Μην παραχαράσσετε την Ιστορία, Ψωμία-Παιδεία-Ελευθερία ΚΑΙ Θεία Κοινωνία». Και από το «Ο Θεός να μας φυλάει από τους επιστήμονες» μέχρι το «Ξυπνάτε».

Δείτε εικόνες από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Δείτε το βίντεο από το Σύνταγμα

Διαμαρτυρία και στη Θεσσαλονίκη

Πολίτες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Λευκού Πύργου για να διαμαρτυρηθούν για τον εμβολιασμό, το δίκτυο 5G, ενώ τάχθηκαν υπέρ της Θείας Κοινωνίας.

Το πανό με το κεντρικό μήνυμα της συγκέντρωσης ανέγραφε συγκεκριμένα: «Όχι στον υποχρεωτικό παράνομο εμβολιασμό, όχι στη στέρηση ελευθερίας, όχι στους παράνομους λαθρομετανάστες, όχι στην τρομοκρατία, όχι στις μάσκες, ναι στην Θεία Κοινωνία».

Δείτε το βίντεο από τη Θεσσαλονίκη

Πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 11:12