Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:40: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 18:09

Τώρα ήρθε η ώρα... Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική

γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
 

Η Κ.Ο της  «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» πιστή στον όρκο και τις υποσχέσεις της προς τη Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό έκανε για μια ακόμα φορά το καθήκον της. 

Την Παρασκευή  24 Απριλίου ενώπιον της Ολομέλειας της Εθνικής μας Αντιπροσωπίας ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος με την υπογραφή όλων των βουλευτών του κόμματος, κατέθεσε και επίσημα πλέον πρόταση για Σύσταση Εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής προκειμένου να διερευνήσει η Βουλή τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν τη κυβέρνηση Τσίπρα στην κατάπτυστη και προδοτική για τη χώρα μας Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ολοκληρωμένη, απλή, κατανοητή, καθαρή και ενδελεχώς εμπεριστατωμένη πρόταση δεν αφήνει περιθώρια για ήξεις αφήξεις και μπρος-πίσω των ΚΟ όλων των κομμάτων.

Τώρα ήρθε η ώρα. 

Τώρα οφείλει ο κάθε βουλευτής που πραγματικά πιστεύει στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας να υπερψηφίσει τη πρότασή μας για να μάθει επιτέλους ο τσακισμένος Έλληνας ολόκληρη την Αλήθεια.

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεμπροστιαστούν οι Ανθέλληνες, οι κιοτήδες, οι αρουραίοι, τα φίδια. Οι δήθεν και οι κατ΄επάγγελμα πατριώτες.

Τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλα τα πολιτικά κόμματα, τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες που διαμορφώνουν το κλίμα και χειραγωγούν τον Ελληνα πολίτη.

Τώρα ήρθε η ώρα της σκληρής αναμέτρησης με το κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης, με τα δις του Σόρος, με τα πληρωμένα πιστόλια -παπαγαλάκια του κατεστημένου που νόμιζαν ότι με λιβελογραφήματα, ψεύδη και απάτες θα χτυπήσουν την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» και θα την εξαφανίσουν.

Τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξουμε όλοι μας και ο κάθε ένας ξεχωριστά πόσο αγαπάμε την Ελλάδα μας. Με έργα όχι με λόγια του αέρα και παραμύθια της χαλιμάς.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» το μόνο αληθινό πατριωτικό κίνημα της πατρίδας μας, μάχεται καθημερινά με νύχια και με δόντια απέναντι στο σκληρό, ύπουλο και βρώμικο σύστημα.

Επιχειρηματίες ανθέλληνες μπουκώνουν με εκατομμύρια ευρώ κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, δημοσιογράφους, ιδιοκτήτες και εκδότες (όχι όλους ευτυχώς ακόμα).

Πίσω από τη πλάτη του Ελληνα οικογενειάρχη παίζονται παιχνίδια και αλλάζουν χέρια τρελά λεφτά.

Ο πόλεμος εναντίον της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ», του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου και του υπογράφοντος, δεν γίνεται τυχαία.

Η προσπάθεια ορισμένων δήθεν πατριωτών που κατέχουν ΜΜΕ και οι οποίοι χρόνια ολόκληρα παραμυθιάζοντας και πουλώντας ψευτοπατριωτισμό στη κοινωνία, θησαυρίζουν και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων φτιάχνοντας βίλες στα βόρεια προάστια, στέλνοντας τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολειά και διασκεδάζοντας έχοντας πάντα έναν σκοπό και μια αποστολή. 

Ο σκοπός τους είναι το χρήμα και η αποστολή που τους έχει ανατεθεί είναι να βγει εκτός κοινοβουλίου το κίνημά μας, για να μην γίνεται εμπόδια στο πανάθλιο στόχο τους.

Κανένα από τα πληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος, τους δήθεν και κατ επάγγελμα πατριώτες των ΜΜΕ  δεν «τόλμησε» να στηρίξει τη πρόταση της ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ'' για Εξεταστική Επιτροπή εναντίον όλων αυτών που υπέγραψαν τη προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Τρέμουν μη τυχόν και πειραχτούν οι νονοί τους οι μασόνοι μιας και οι ίδιοι είναι μασόνοι με αποδείξεις και τα παίρνουν από δαύτους.

Τρέμουν μη φανεί στον Ελληνικό λαό ότι η ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ'' ένα κίνημα με 10 νοματαίους λιοντάρια βουλευτές -μαχητές μέσα στη βουλή, ξεφτιλίζει καθημερινά το σύστημα. 

Τρέμουν τη συνέχεια γιατί γνωρίζουν οι Ανθέλληνες κιοτήδες, οι προσκυνημένοι, ότι το κόμμα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, καταγγέλλοντας τις άθλιες πρακτικές του συστήματος αλλά και υποβάλλοντας σοβαρές και λογικές πάντα για το καλό του λαού μας προτάσεις, πολλές εκ των οποίων μέχρι τώρα, έστω και ετεροχρονισμένα έχουν υλοποιηθεί από τη κυβέρνηση.

Τώρα ήρθε η ώρα της αναμέτρησης των μαχητών με τα κουδουνισμένα και ψωνισμένα ανθρωπάκια της συμφοράς. Δυστυχώς για αυτούς τα έβαλαν με σκληροτράχηλους  τύπους, οι οποίοι μπορούν να αφανίσουν τον κάθε τυχοδιώκτη με ''μια βολή''.

Πόλεμο θέλουν... Πόλεμο θα έχουν.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Τώρα ήρθε η ώρα της τελικής αναμέτρησης.

*Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι Βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής

pronews.gr

photo credits: otavoice.gr

Διαβάστηκε 883 φορές