Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:57: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 26 Απριλίου 2020 17:41

Μετά τον σάλο με τις αναρτήσεις του εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Γρηγόρης

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Γρηγόρης μετά το σάλο που είχε προηγηθεί. Ο υποψήφιος του κόμματος δέχθηκε επίπληξη από την Κουμουνδούρου και ζήτησε ο ίδιος της αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Γρηγόρης, μετά το σάλο από αναρτήσεις του που προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση της ΝΔ. Πριν την απόφασή του αυτή προηγήθηκε παρέμβαση και επίπληξη από την Κουμουνδούρου.
Ειδικότερα, ζητώντας την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας και χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, απαντά ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο σάλο που έχει προκληθεί

Το thebest.gr αναζήτησε τον κ. Γρηγόρη για να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν με αφορμή την ανάρτησή του και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook.

Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.

Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια.

Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

Οι επίμαχες αναρτήσεις

Ύβρεις εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης προς την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις του τις τελευταίες ώρες προσβάλει δημόσια την προσπάθεια στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μάλιστα, η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι χυδαία, ενώ σχολιάζοντας την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός γράφει:

Από τις ύβρεις του, δεν «γλίτωσε» ούτε ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τον Ηλία Γρηγόρη να χρησιμοποιεί όλως ακατάλληλη γλώσσα με αφορμή την υπόθεση των voucher:

Ωστόσο, από τις απαράδεκτες αναρτήσεις του δεν έλειψαν αναφορές προς τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Περιγράφει μάλιστα ως «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ’οίκον περιορισμού που έχει παρθεί στην πληθώρα των χωρών της Ευρώπης για να προληφθούν θάνατοι ανθρώπων από τον κορωνοϊό:

Τέλος, από τις αναρτήσεις του, δεν λείπουν ούτε οι δημοσιογράφοι στους οποίους επιτίθεται, επίσης, με αδιανόητες εκφράσεις αλλά και απειλές:

ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας
«O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του Πρωθυπουργού, μελών της Κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς. Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτική ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

newpost.gr