Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:50: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 18:57

Οι «νονοί» του συστήματος… φρουροί του καθεστώτος

γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
 

Από τα χρόνια της επονομαζόμενης Μεταπολίτευσης και ακόμη περισσότερο στα χρόνια των Μνημονίων, τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας “πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά”!

Σ΄ αυτές τις δεκαετίες ανδρώθηκαν πολιτικά τζάκια, διαπλοκής και διαφθοράς! Τα οποία στηρίχτηκαν, προωθήθηκαν και μεγαλούργησαν από κάποιους κατ΄ όνομα και μόνο μεγάλο-δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν ως μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργοδοτών τους, από τη στιγμή που αυτοί δεν ήταν μόνο εκδότες εφημερίδων, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και ραδιοφώνων, αλλά κατά καιρούς αναλάμβαναν και μεγάλα έργα του Ελληνικού Δημοσίου μέσω των επιχειρήσεών τους.

Επακόλουθη βεβαίως, ήταν και η προσωπική προβολή αυτών των δημοσιογράφων, που κάποια στιγμή εκμεταλλευόμενοι αυτήν την προβολή, μεταπηδούσαν στον πολιτικό στίβο για να ασχοληθούν με την “επίλυση” των προβλημάτων μας. 

Έτσι, μεταξύ πολιτικής και δημοσιογραφίας, δημιουργήθηκε ένας ομφάλιος λώρος που σφιχταγκάλιασε το κορμί του Ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να το θρυμματίσει!

Στόχος η πλύση εγκεφάλου του λαού από επίσης σοβαρά ζητήματα, πέραν της επιδημίας…

Αυτό το Σύστημα πολιτικής και δημοσιογραφίας, λειτούργησε και εν μέσω της πανδημίας του θανατηφόρου ιού! Έντεκα ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για σποτάκια και μακέτες στην τηλεόραση και τον Τύπο, τα οποία πήραν οι μεγαλοεκδότες για να μας διακηρύσσουν από το πρωί έως το βράδυ, πως πρέπει να μένουμε στο σπίτι!

Ολόκληρο το 24ωρο και ειδικότερα τα δελτία ειδήσεων αυτών των Συστημικών καναλιών και ραδιοφώνων, είναι αφιερωμένα στον κορονοϊό! Απόλυτη πλύση εγκεφάλου του ελληνικού λαού, προς αποφυγή σκέψης από όλα τα άλλα κορυφαία προβλήματα που τον απασχολούν και απασχολούν και την Πατρίδα!

Αφού αποκρύπτουν, όλα τα άλλα σπουδαία και περίεργα που συμβαίνουν εν μέσω αυτής της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού και που θα επηρεάσουν τη ζωή των Ελλήνων, όταν αυτοί θα περάσουν στην κανονικότητα!

Δεν γίνεται καμιά μα καμιά κουβέντα από τους κατά τα άλλα λαλίστατους Συστημικούς δημοσιογράφους για τη δημιουργία 28 νέων δομών “φιλοξενίας” στην ενδοχώρα! Καμιά μα καμιά αναφορά για το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ”, της στέγασης δηλαδή “προσφύγων – μεταναστών” σε διαμερίσματα ανά την Ελληνική Επικράτεια!

Καμιά μα καμιά πληροφόρηση του λαού για την κατανομή των 350 εκατομμυρίων ευρώ της κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τα οποία δεν θα διατεθούν για την ασφάλιση των συνόρων μας στον Έβρο, αλλά θα είναι άμεσα διαθέσιμα από τα 700, για δυνατότητες υποδοχής στην ενδοχώρα, ενοικίαση διαμερισμάτων, στέγασης γενικότερα, επίδομα “μεταναστών και προσφύγων”, για την υποστήριξη καταυλισμών στην ενδοχώρα κλπ.

Καμιά μα καμιά αναφορά στον ύποπτο ρόλο σε όλα τα παραπάνω, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, αφού όλα αυτά τελούν υπό της χρηματοδότησής της!

Για τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα μας λοιπόν, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ένα και μόνο πρόβλημα υπάρχει για τα ΜΜΕ! Η επιδημία του κορονοϊού! Τίποτε άλλο! Τα υπόλοιπα δεινά θα τα αντιληφτεί όταν θα του επιτρέψουν να ξυπνήσει!

Κατασκευαστές της είδησης…

Γι΄ αυτούς τους επιχειρηματικούς Ομίλους λοιπόν και των δημοσιογράφων τους, το μόνο πρόβλημα της ελληνικής Κοινωνίας σήμερα, είναι η επιδημία του ιού και ο εγκλεισμός των Ελλήνων στα σπίτια τους.

Αυτοί με το αζημίωτο αποφασίζουν “ανεπηρέαστα”, “αντικειμενικά” και “δημοκρατικά”, πως το μόνο σημερινό πρόβλημα είναι ο κορονοϊός! Αποφασίζουν και ξεχειλώνουν το πουλόβερ της “ενημέρωσης”, μόνο με αυτό το θέμα, προσκαλώντας έτσι  “δημοκρατικά” επιστήμονες της μιας μόνο άποψης, αυτής για την οποία έχουν πληρωθεί! Οι επιστήμονες που έχουν διαφορετική άποψη είναι παντελώς κομμένοι, εκτός βέβαια από κάποια ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής – τοπικής εμβέλειας, που δεν φιμώνουν τη φωνή τους! 

Αυτοί οι μεγάλο-καναλάρχες και οι μεγάλο-δημοσιογράφοι υπάλληλοί τους, ποτέ δεν αναδείκνυαν τα θεσμικά και δομικά προβλήματα της χώρας μας! Ποτέ δεν πρόλαβαν το κακό που φαινόταν ότι ερχόταν! Ποτέ δεν ενημέρωσαν το λαό για το ποιοι φταίνε για την ολοσχερή καταστροφή μας! Ποτέ δεν μίλησαν με ονοματεπώνυμα για τις εγκληματικές πολιτικές φιγούρες που κατέστρεψαν τη ζωή μας!

Γιατί, ως σκοπό δεν είχαν και δεν έχουν την ενημέρωση του λαού, αλλά διά μέσω της τεχνικής πολιτικής πόλωσης και της διασποράς της κατασκευασμένης είδησης, σκοπό έχουν να γεμίζουν τους “κρυφούς” αλλά και ανοικτούς τους προσωπικούς λογαριασμούς στις τράπεζες και τις offshore εταιρείες τους…

Οι “Νονοί” του Συστήματος…

Αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων”, σιωπούν για την παράνομη μετανάστευση που “πνίγει” την Ελλάδα, αλλοιώνοντας την Εθνική της σύσταση και την αμιγώς Ορθόδοξη οντότητά της!

Όπως σιώπησαν και απέκρυψαν τους ενόχους που συμμετείχαν σε τόσα μεγάλα πολίτικο-οικονομικά σκάνδαλα! Του χρηματιστηρίου, των Ομολόγων, των εξοπλιστικών, των Siemens και Novartis και τόσων άλλων! Γιατί πίσω από αυτά τα σκάνδαλα είναι όλα εκείνα τα πολιτικά πρόσωπα που με τους ιδιοκτήτες αυτών των δημοσιογραφικών Ομίλων έχουν δημιουργήσει μια παράξενη σχέση.

Τους διέπει μια ομερτά που δεν θα σπάσει ποτέ! Και αν κάποια στιγμή ρίχνουν στην πυρά ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι κατόπιν ανωτάτης εντολής! Όταν πρέπει να δοθεί “μπροστά” ένα εξιλαστήριο θύμα για να σωθούν οι μεγαλύτεροι “Νονοί” του Συστήματος!

Αφού “χέρι που σε ταΐζει δεν το κόβεις”, από τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς τους “αντικειμενικούς” κονδυλοφόρους έχουν διορίσει τα σόγια τους στη Βουλή και το Δημόσιο και πολλοί από τους ίδιους είναι έμμισθοι υπάλληλοι των κομμάτων και των ιδρυμάτων τους, που τα πληρώνει ο ίδιος ο λαός! Ναι όλοι αυτοί, είναι το μακρύ χέρι της κρίσεως!

Αποσυμπιεστές ακραίων κυβερνητικών αποφάσεων…

Η πανδημία του θανατηφόρου ιού που έπληξε όλη την Χριστιανική Ευρώπη, επιφέροντας εκατόμβη νεκρών στις περισσότερες χώρες της, ενέσκηψε και στην Πατρίδα μας!

Συμπεριλαμβανομένης και της Μεγάλης Εβδομάδας της Χριστιανοσύνης, με τα απαγορευτικά μέτρα να μην επιτρέπουν στους Έλληνες Ορθοδόξους να θρηνήσουν τα Πάθη του Χριστού και να εορτάσουν την Ανάστασή Του! Ένα μέτρο που θεωρήθηκε εντελώς ακραίο, από τη στιγμή που η “τάξη των αποστάσεων” τηρήθηκε επί παραδείγματι στα σούπερ μάρκετ, τα ΑΤΜ (Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή) των Τραπεζών κλπ., γιατί άραγε δεν μπορούσε να τηρηθεί και στις Εκκλησιές;     

Από τη στιγμή μάλιστα, που δεν υπήρχε αντίστοιχος αυστηρός έλεγχος τηρήσεως των κυβερνητικών μέτρων για τους Ρομά και όλους τους παράνομους μετανάστες που διαβιούν ανά την ελληνική Επικράτεια;

Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση οι επιχειρηματικοί Όμιλοι “της ενημέρωσης”, αποτέλεσαν το εργαλείο αποσυμπίεσης της ακραίας κυβερνητικής απόφασης, προβάλλοντας τα Άγια Πάθη και την Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού μας από την τηλεόραση!  

Ωστόσο σε λίγες ώρες ξεκινάει η περίοδος της μεγάλης εορτής των Μουσουλμάνων, του Ραμαζανιού! Μιας θρησκευτικής εορτής που χαρακτηρίζεται από την αυστηρή υπακοή των Μουσουλμάνων στο Ισλάμ και την προσευχή στον Αλλάχ Θεό τους, που πραγματοποιείται με μεγάλες συναθροίσεις στην Θράκη μας και στην εκεί διαβιούσα μουσουλμανική μειονότητα!

Αλλά πλέον και σε όλες τις δομές φιλοξενίας των χιλιάδων παράνομων μεταναστών ανά την ελληνική Επικράτεια! Παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι σκληροί Ισλαμιστές, της τήρησης των θρησκευτικών τους παραδόσεων!

Έτσι το ερώτημα που τίθεται, είναι αν η ελληνική κυβέρνηση θα είναι τόσο πολύ αυστηρή στην τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της επιδημίας, προς τους Μουσουλμάνους που κατέκλεισαν την Ελλάδα παρά την θέληση του ελληνικού λαού, στο χρονικό διάστημα που θα διαρκεί το Ραμαζάνι!

Θα σιγήσουν τα Τεμένη όπως σίγησαν οι Εκκλησιές μας; 

Θα “διαμαρτυρηθούν” “οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων”, αν η κυβέρνηση δεν τηρήσει το ίδιο ακραίο μέτρο για τους εδώ Μουσουλμάνους, όπως ακριβώς έπραξε για τους Χριστιανούς;

*Ο Παναγιώτης Αποστόλου είναι πολιτικός αναλυτής
pronews.gr
 
Διαβάστηκε 919 φορές