Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:01: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 20:28

Ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010: «'Ενας ιός θα διαλύσει την παγκόσμια οικονομία & θα δώσει απόλυτη εξουσία στις κυβερνήσεις»

Mέχρι τώρα είχαν βγει πολλές περίεργες «προβλέψεις» για την πανδημία του κορωνοϊού από βίβλία που είχαν γραφτεί ακετά χρόνια νωρίτερα και από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που επίσης είχαν γυριστεί χρόνια νωρίτερα.

Τώρα όμως προκύπτει πως υπάρχει και έκθεση του περιβόητου ιδρύματος Ροκφέλερ από το 2010, η οποία αναφέρει ως «μελλοντικό σενάριο» την καταστροφή που θα φέρει η πανδημία ενός ιού.

Ο ιός αυτός θα διαλύσει τις οικονομίες των ανεπτυγμένων χωρών και θα επιτρέψει να διευρυνθούν οι εξουσίες των ηγετών. Οι πολίτες θα αναγκαστούν να φορούν μάσκες, θα κλείσουν καταστήματα, θα σταματήσουν την λειτουρεία τους οι επιχειρήσεις και όλες οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ και οι αγορές στα σούπερ Μάρκετ θα ελέγχονται με θερμικές κάμερες.

Ο ιός θα προκαλέσει οικονομική καταστροφή θα εξαφανίσει ολοκληρωτικά τον τουρισμό και αλλάξει την προσωπική ζωή όλων. Μάλιστα προσθέτει η έκθεση ότι μόνος νικήτής θα είναι η Κίνα.

Η έκθεση δεν μπορεί να ανευρεθεί πρωτογενώς και η γνώση της υπάρχει λόγω ενός Τούρκου συγγραφέα, του Σονέρ Γιαλτσίν ο οποίος την χρησιμοποίησε αυτούσια στο βιβλίο του με τίτλο «Μαύρο Κουτί».

Το γεγονός αυτό το δημοσιεύει σήμερα ο τουρκικός Τύπος.

Το ζήτημα εδώ είναι το εξής: Η οικογένεια Ροκφέλερ μαζί με την οικογένεια Ρόθτσιλντ, είναι εκ των ισχυρότερων στον πλανήτη. Κυβερνήσεις προτιμούν να μην κινήσουν ποτέ την οργή της εναντίον τους.

Είναι μια οικογένεια που καθορίζει την οικονομική πορεία ολόκληρων ηπείρων. Εάν δεχτούμε πως είναι αξιόπιστη η τουρκική εφημρίδα και αξιόπιστος ο Τούρκος συγγραφέας πως η έκθεση αυτή όντως υπήρξε, τότε προκύπτουν πολλά εύλογα ερωτήματα.

Έχουμε ήδη πει πως ο ιος αυτός ήταν βολικός, για μια παγκόσμια «διόρθωση» και «αναδιάρθρωση» στην οικονομία, αλλά και στην υποταγή των πολιτών στις κρατικές εξουσίες για να υπάρξει και συνέχεια...

Η συνέχεια είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το σοκ ενός παγκόσμιου τρόμου, τότε όλα περνάνε πολύ εύκολα.

Αν πριν από μερικούς μήνες κάποιος μας έλεγε πως θα στέλναμε SMS για να ενημερώσουμε το κράτος ότι θα βγάλουμε τον σκύλο έξω ή ότι θα πιούμε Coca Cola θα τον λέγαμε παλαβό.

Κι όμως αυτό συμβαίνει τώρα και μάλιστα χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Ο κορωνοϊός κατάφερε να επιβάλλει πολλά πράγματα που δεν θα μπορούσε η κρατική εξουσία να τα επιβάλει ούτε μετά από... 20 χρόνια.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1000 φορές