Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:15: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 21:13

Πρώην αξιωματούχος CIA: «Απάτη αλλά ευεργετικός ο Covid-19 για την οικονομία των ΗΠΑ» (βίντεο)

Ο Robert David Steele, πρώην αξιωματούχος της CIA και συν-δημιουργός της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού προχώρησε σε μια σειρά από πολύ σημαντικές αποκαλύψεις και προσεγγίσεις σχετικά με την «χρησιμότητα» του κορωνοϊού καθώς όπως αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θα το χρησιμοποιήσει για να δυναμώσει την αμερικανική παραγωγή και να θέσει τέρμα στην Παγκοσμιοποίηση, ενώ θεωρεί βέβαιη την παγκόσμια διαγραφή χρεών.

Τι λέει:

«Θα σας μεταφέρω ένα θετικό μήνυμα για το πόσο καλή είναι η πανδημία για τις ΗΠΑ ειδικά και για την παγκόσμια οικονομία γενικότερα.

Ο Patrick Buchanan (πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου) , ένας από τους ήρωές μου, έχει κάνει κάποιες επισημάνσεις . Αυτός ο ιός που πιστεύω ότι ο πρόεδρος τώρα για δικούς του λόγους επιτρέπει να εξαπλωθεί, έχει χρησιμοποιηθεί για να επιβραδύνει την παγκόσμια οικονομία , έχει χρησιμοποιηθεί για να υπάρξει υποστήριξη για κάποια πράγματα που εν τέλει θα αποβούν πολύ πολύ θετικά.

Ο Patrick Buchanan επεσήμανε πως κλείνουμε τα σύνορα, επαναφέρουμε την παραγωγή, επαναπροσδιορίζουμε ό,τι έχει σχέση με την ιατρική».

Αυτό που ισχυρίζεται ο Steele έχει μεγάλη δόση αλήθειας καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος με δασμούς προσπαθούσε να σταματήσει τους Αμερικανούς να αγοράζουν ξένα προϊόντα και να ενισχύσουν την αμερικανική παραγωγή. Επιδιώκει έτσι να σταματήσει το τύπωμα δολαρίων.

Και συνεχίζει (ολόκληρη η μετάφραση εδώ) αναφερόμενος στο τέλος της Παγκοσμιοποίησης και της επαναφοράς των εθνικών συνόρων: «Η Παγκοσμιοποίηση τελείωσε. Προσωπικά το πιστεύω , έχω υπάρξει υποστηρικτής του Τραμπ από τον Αύγουστο του 2015 οπότε και έγραψα το πρώτο μου άρθρο σχετικά με το πώς ο Τραμπ θα μπορούσε να νικήσει, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζω»

«Έχω την αίσθηση πως κάτι επικό πρόκειται να συμβεί .Νομίζω ότι θα δούμε μία παγκόσμια οικονομική επανεκκίνηση και ένα ενδιαφέρον θέμα που ήρθε στην επιφάνεια σήμερα είναι ότι ο Chuck Schumer (Δημοκρατικός γερουσιαστής), που ουσιαστικά είναι εχθρός των ΗΠΑ, βασικά εκπροσωπεί το Ισραήλ και όχι τη Νέα Υόρκη, μίλησε για Ιωβιλαίο χρέους (διαγραφή χρεών- και για την ιστορία:

Στον εβραϊκό Μωσαϊκό Νόμο, κατά το Σαββατικό έτος, κάθε επτά χρόνια δηλαδή, διαγράφονταν όλα τα χρέη. Κάθε 49 χρόνια, δηλαδή κάθε επτά Σαββατικά έτη, ήταν το «Ιωβηλαίο Έτος» κατά το οποίο διαγράφονταν τα χρέη και απελευθερώνονταν οι σκλάβοι.) και μιλά για 750 δις δολάρια σε όλη την επικράτεια.»

Θεωρεί λοιπόν πως θα υπάρξουν παγκόσμιες διαγραφγές χρεών κάτι που μπορεί να γίνει καθώς τώρα οι χώρες για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού ξοδεύουν δισεκατομμύρι δολάρια και ευρώ, χρήματα που δεν μπορούν να ζητήσουν πίσω από τις ήδη ταλαιπωρημένες κοινωνίες τους. 

Χρήματα που δεν υπόκεινται πλέον σε ελέγχους συμφώνων σταθερότητας όπως γίνονταν μέχρι τώρα στην ΕΕ.

Αναγκαστικά θα υπάρξει ένα είδος «new deal» για να πάρει μπροστά πάλι η παγκόσμια οικονομία και ειδικότερα οι εθνικές οικονομίες των χωρών της Δύσης που έχουν «βαλτώσει»

«Πιστεύω πως ο Kορωνοϊός είναι μία καλή προπαγάνδα. Είναι μια ψεύτικη πανδημία. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιακές νόσους, καρκίνο, τροχαία. Αλλά ζύγισα τα δεδομένα και πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια επανεκκίνηση κι επίσης παρατηρώ πως μολονότι οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι και κατά κάποιο τρόπο πανικοβλημένοι, από την άλλη έρχεται ο ένας κοντά στον άλλον.

Δε νομίζω πως θα ξεμείνουμε από τρόφιμα, δε νομίζω πως θα ξεμείνουμε από νερό, δε νομίζω πως θα πέσει το ρεύμα. Και μόλις καταλαγιάσει ο πανικός, θα οδηγηθούμε στο να επαναξιολογήσουμε την κατάσταση.

Επίσης, πιστεύω πως όλο αυτό δημιουργεί την υποδομή για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ώστε να έχει όλα αυτά που χρειάζεται ώστε να κάνει πράγματα που δεν θα ήταν εφικτά να γίνουν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Όπως μια διαγραφή των φοιτητικών χρεών και άλλα πολλά.

Επιτρέψτε μου να κλείσω με αυτή την επισήμανση:

Ο κορωνοϊός είναι μια απάτη, αλλά όλο αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε έναν αριστοτεχνικό χειρισμό και εγώ πρόκειται να εμπιστευθώ το Σχέδιο.

Ο Θεός να σας ευλογεί , ο Θεός να ευλογεί την Αμερική , ο Θεός να ευλογεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.»

Ο πρώην αξιωματούχος της CIA υποστηρίζει ότι «ο ιός είναι μια πολύ βολική ευκαιρία για να επανεκκινηθεί η παγκόσμια οικονομία και να γίνει επιτακτική η ανάγκη για διαγραφή χρεών».

Είναι γεγονός ότι χωρίς παγκόσμια διαγραφή χρέους ο πλανήτης δεν έχει σωτηρία.

Έχει τυπωθεί τόσο χρήμα, που στην ουσία πρόκειται για δανεισμό της Ανθρωπότητας για τα επόμενα 200 χρόνια, με δανειστή τον... αέρα. Δεν μπορεί έτσι να ευημερήσει κανείς.

Χρειαζόταν όμως κάτι δυνατό για να υπάρξει το «reset» αλλά όχι εξοντωτικό όπως ένας πυρηνικός παγκόσμιος πόλεμος του οποίου οι συνέπειες θα ήταν ανεπανόρθωτες.

Δείτε και το σχετικό βίντεο: 

pronews.gr

 

Διαβάστηκε 1021 φορές