Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:10: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 00:43

Τα «υστερόγραφα» του Βαρεμένου για τους «πατριώτες»

Δύο εξαιρετικά ευρηματικά υστερόγραφα δημοσίευσε χθες, μαζί με ένα άρθρο του με τίτλο «ας μιλήσουμε για πατριωτισμό», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Υποδομών, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο Βαρεμένος, επιστρατεύοντας την δημοσιογραφική του ευρηματικότητα, «σταύρωσε» τόσο τα στελέχη της ΝΔ όσο και εκείνους που κλείνουν τα μάτια στις αγριότητες που λαμβάνουν χώρα στα «προσφυγονήσια». «Οι υποκριτές νέο-ακροδεξιοί πατριδοκάπηλοι της ΝΔ γαυριούν, βασιζόμενοι προφανώς στα παράσημα που έχουν κερδίσει ως βύσματα στο Πολεμικό Μουσείο του Κολωνακίου, ενώ θεωρούσαν ως τιμωρία την θητεία στα νησιά και τον Έβρο κι έστελναν εκεί εμάς τους «πολιτικά χαρακτηρισμένους». Προφανώς, την ενότητα μπροστά στην τουρκική επιθετικότητα την εννοούν με τον εαυτό τους και με τους γερμανο-αυστριακούς ομοϊδεάτες τους», έγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο υστερόγραφό του, ενώ στο δεύτερο συνέχισε ως εξής: «Αυτοί που ικανοποιήθηκαν βλέποντας ένα σχολείο μεταναστών να καίγεται, εξακολουθούν να αυτοαποκαλούνται Έλληνες και πατριώτες; Δεν θέλουν με τίποτε να βλέπουν την ελληνική γλώσσα να διδάσκεται και να διαδίδεται. Αυτοί μιλούν άλλη γλώσσα, τη γλώσσα του μίσους».

Το αν φυσικά όλα αυτά μπορούν να αμβλύνουν τις εντυπώσεις από όσα είπε ο Γ. Βαρεμένος σχετικά με τις βίλες στον Έβρο, ας το κρίνει ο καθένας…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr