Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:53: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 22:20

Γιατί τόση γκρίνια στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ;

Την ερχόμενη Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά θα έρθει στο Αγρίνιο για να δώσει το παρόν στην εκδήλωση του Κινήματος για την κοπή της πίτας. Με αφορμή αυτό το γεγονός στέλεχος του Κινήματος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κάλεσε έτερο στέλεχος «να μην τολμήσει να εμφανιστεί».

Από εκείνο το σημείο και μετά η συζήτηση άναψε και άρχισε το «κράξιμο». Δημιουργήθηκαν δυο στρατόπεδα στο άψε – σβήσε και τα πικρόχολα σχόλια έδωσαν και πήραν. Οι περισσότεροι έστρεψαν τα βέλη τους κατά του πρώτου στελέχους και μάλιστα του ζητούσαν το λόγο για τον τρόπο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κόντρες κρατούν από τις περιφερειακές εκλογές που το ΚΙΝΑΛ χωρίστηκε στα δυο και άλλοι υποστήριξαν το Α. Κατσιφάρα και άλλοι τον Κώστα Σπηλιόπουλο. Η πίκρα ορισμένων καλά κρατεί την ώρα, που αντί να είναι μονιασμένοι, με τις συμπεριφορές τους επιτρέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ να στήνει το δικό του παιχνίδι και όπως φαίνεται αν συνεχίσουν κάποιοι να προτάσσουν τις προσωπικές τους διαφορές, θα το διαλύσουν πολύ γρήγορα. Παρήλθαν ως φαίνεται οι χρόνοι που οι σύντροφοι μονιασμένοι βροντοφώναζαν σε συγκεντρώσεις «το ΠΑΣΟΚ είναι παντού, είναι κίνημα λαού». Σε λίγο καιρό θα φωνάζουν «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δω, είναι αλλού, πάει το κίνημα λαού…»

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr