Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:50: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 10:21

Το MEGA είναι στον αέρα! H εκπομπή που έκανε ποδαρικό στο κανάλι (βίντεο)

Το MEGA είναι στον αέρα όπως πάντα! Μετά τα… πέτρινα χρόνια που οδήγησαν στο μαύρο της 28ης Οκτωβρίου 2018, στις 6 το πρωί της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2020 το Μεγάλο Κανάλι εξέπεμψε και πάλι ζωντανά!

Η Κοινωνία ώρα MEGA ήταν η εκπομπή που έκανε ποδαρικό στο κανάλι, μετά από ένα νέο τρέιλερ που έπαιξε για να δώσει το σύνθημα “αρχίσαμε”! Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου καλωσόρισαν τους τηλεθεατές με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα:

«Είμαστε στον αέρα! Έχουμε την ξεχωριστή χαρά και τιμή να είμαστε αυτοί που θα σας υποδεχτούμε στο νέο… παλιό Μεγάλο Κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία σχέση, η οποία μόνο ξένους δεν μας λες, δηλαδή, εσάς τους τηλεθεατές κι εμάς εδώ από το Μεγάλο Κανάλι και αν και βρισκόμαστε στο και πέντε και όχι στο Παρά Πέντε της νέας εποχής, αν εσείς νιώθετε ότι είστε κυκλωμένοι από Απαράδεκτους, αν νιώθετε ότι κάποιοι σας βλέπουν ψηλά, από το Ρετιρέ, τότε μείνετε στο Μεγάλο Κανάλι των Σαββατογεννημένων, το Mega. Είμαστε στο Mega όπως πάντα! Πλούσια μυθοπλασία με την υπογραφή του Mega, ταινίες Α΄προβολής θα σας κρατούν συντροφιά τα βράδια, πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα και πολύ πολύ ενημέρωση. Όλα αυτά με τη σφραγίδα του Mega» .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

TLIFE.GR