Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:16: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 17:29

Γ. Βαρεμένος για ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Η Ν.Δ. ωθεί τον αρμόδιο υπουργό να οικειοποιείται την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ

Τη λύση στο θέμα των επενδύσεων βρήκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής! Με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου που υπέγραψε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενόψει ανανέωσης της σύμβασης, συμπεριλαμβάνονται στις επενδύσεις και οι μισθολογικές υποχρεώσεις της εταιρίας για τα επόμενα χρόνια! Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να σταματήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να πληρώνει τους εργαζόμενους και έτσι θα χάναμε την ευκαιρία να προσθέσουμε τις αμοιβές στις επενδύσεις; Για να σοβαρολογούμε όμως, μήπως κάποιος από το υπουργείο, μπορεί να απαντήσει, που θα κατευθυνθούν τα 15 εκ. ετήσιας επιδότησης, για τη γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης τώρα που πλέον δεν είναι άγονη και το τραίνο πάει στη Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 50 λεπτά.

Η ασυλία που απολαμβάνει η κυβέρνηση της Ν.Δ., ωθεί τον αρμόδιο υπουργό να οικειοποιείται την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για δρομολόγιο 3,5 ωρών ως τη Θεσσαλονίκη.

Με τη φόρα που έχουν πάρει είναι ικανοί, τον εκτροχιασμό τους, ενώ κινούνται σημειωτόν, να τον παρουσιάζουν ως απογείωση, μέσω της απίστευτης προπαγάνδας.

Συμπέρασμα: Αφού δέσεις τα κορδόνια σου, σταματάς να οικειοποιείσαι έργα άλλων και προσπαθείς να παρουσιάσεις το δικό σου. Διαφορετικά κρείττον το σιγάν.

sinidisi.gr