Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:47: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 15:11

Κώστας Σπηλιόπουλος: «Η περιφερειακή μας παράταξη είναι εδώ» – Συνάντηση με τους υποψηφίους του

«Η παράταξη «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» είναι εδώ. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε με την κοινωνία, να καταγράφουμε προβλήματα και προοπτικές και θα συμμετέχουμε συγκροτημένα, μελετημένα και σοβαρά στα Περιφερειακά Συμβούλια, γιατί θα το απαιτήσουν και οι εξελίξεις», δήλωσε χθες, μετά τη συνεδρίαση των μελών της παράταξής του που ήταν υποψήφια στην ενότητα της Αχαΐας, ο επικεφαλής Κώστας Σπηλιόπουλος.


Το κλίμα στη χθεσινή συνάντηση ήταν ιδιαιτέρως ζεστό. Από όλα τα στελέχη που πήραν το λόγο διεφάνη η θέληση και η ανάγκη της δυναμικής λειτουργίας της παράταξης, τόσο εντός Συμβουλίου όσο και κι εκτός, στη σύνδεση με την κοινωνία.

Ανάλογες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία. Αμέσως μετά θα υπάρξουν όργανα και δομή στην παράταξη για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της Αρχής και για συντονισμένη παραγωγή έργου.

«Στο περιφερειακό συμβούλιο η συμβολή μας θα είναι σημαντική. Άλλωστε από τις επόμενες ημέρες τα θέματα που θα κληθεί να διαχειριστεί η περιφέρεια θα είναι διευρυμένα. Υποδομές, χρηματοδοτικά εργαλεία, καθημερινή λειτουργία, προσέλκυση επενδύσεων, τουρισμός. Θα είμαστε εδώ. Θα ελέγχουμε, θα προτείνουμε και με θετικό τρόπο θα συμβάλουμε για μια θετική τροχιά για την περιφέρειά μας», πρόσθεσε ο κ. Σπηλιόπουλος.

dete.gr