Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:25: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 20:05

Η τσίκνα θα λύσει το προσφυγικό

γράφει ο Βαγγέλης Περρής
 

Εμείς οι Έλληνες διαθέτουμε μια σειρά από παγκόσμιες πατέντες και με αυτές ξεπερνάμε τις μεγάλες κρίσεις. Όταν «η κούρσα των εξοπλισμών» είχε «χτυπήσει κόκκινο» και «ολόκληρος ο πλανήτης ζούσε με τον φόβο του πυρηνικού ολέθρου», εμείς τον αντιμετωπίσαμε τοποθετώντας ένα αεροπανό στην αρχή της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

«Δάφνη αποπυρηνικοποιημένη ζώνη», προειδοποιούσε ο ηρωικός δήμαρχος της περιοχής τις πυρηνικές βόμβες οι οποίες, σύμφωνα με το πανούργο σχέδιό του, μόλις έβλεπαν το πανό θα έστριβαν και αντί της αποπυρηνικοποιημένης Δάφνης θα κτυπούσαν κατακούτελα το γειτονικό Μπραχάμι που δυστυχώς δεν είχε λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ευρηματικοί ήμασταν και όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία. Μετά από σύντομες ανακρίσεις καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αποκλειστικός υπεύθυνος ήταν ο μακελάρης Κλίντον και στο άψε-σβήσε στήθηκε το «Δικαστήριο των Λαών» με έδρα το μαρτυρικό Σύνταγμα.

Εισαγγελέας ανέλαβε ο ηθοποιός Βασίλης Κολοβός που χωρίς περιστροφές ζήτησε την ενοχή του μακελάρη, η αγόρευση του μάλιστα ήταν τόσο αποστομωτική που ακόμα και ο συνήγορος υπεράσπισης, επίσης ηθοποιός, Γιάννης Καλατζόπουλος ζήτησε την εκτέλεση του πελάτη του.

Μετά από δίωρη ακροαματική διαδικασία και κυρίως διαβούλευση με το λαό, ο πρόεδρος του δικαστηρίου Κώστας Καζάκος καταδίκασε «στην ανατρεπτική οργή, στην αγωνιστική αποδοκιμασία των λαών και στην χλεύη της Ιστορίας», όχι μόνο τον μακελάρη Κλίντον αλλά και τους συναδέλφους του μακελάρηδες Χαβιέρ Σολάνα, Κόφι Ανάν και Κώστα Σημίτη. Κανείς από αυτούς δεν σηκώθηκε για να αρνηθεί την ενοχή του και αυτό είναι μία ακόμη απόδειξη ότι το «Δικαστήριο των Λαών» έκανε καλά τη δουλειά του. Αυτά όμως είναι παρελθόν.

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε μία ακόμη έξαρση του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος, την οποία αντιμετωπίζουμε με τη γνωστή μας διαύγεια. Διοργανώνουμε μπάρμπεκιου πάρτι με χοιρινά κρέατα!

Το σχέδιο παραπέμπει ευθέως στον πρόγονό μας, τον Οδυσσέα. Η τσίκνα από τα χοιρινά θα φτάσει μέχρι τα πούλμαν που μεταφέρουν τους διόλου ευπρόσδεκτους μουσουλμάνους επισκέπτες οι οποίοι, μόλις μυρίσουν το ένεκα θρησκείας μισητό χοιρινό, θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ θανάσιμης αμαρτίας και επιστροφής στην πατρίδα τους, με την παλιννόστηση να αποτελεί μονόδρομο! Καλό ε;

Βέβαια όπως όλα τα έξυπνα σχέδια, έτσι και το συγκεκριμένο έχει τις αδυναμίες του. Ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες, υπήρξε κάποιος που το πήρε στα σοβαρά και, αφού το εξέτασε ολοκληρωμένα, αντιλήφθηκε την επικινδυνότητά του!

Το φωτεινό αυτό μυαλό ονομάζεται Χρήστος Γιαννούλης και κοσμεί το κοινοβούλιο καθισμένος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από εκεί ζήτησε να πληροφορηθεί αν υπάρχει η δέουσα πρόνοια ώστε να αντιμετωπιστεί η τσίκνα από τα χοιρινά με αυστηρές ποινές, διότι «πρόκειται περί σαδισμού ποινικά κολάσιμου που θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαδισμός διότι αποτελεί κτηνωδία».

Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Χρέος του κάθε πραγματικού Έλληνα είναι να επιλέξει ανάμεσα σε αυτούς που ψήνουν σουβλάκια για να λυθεί το μεταναστευτικό και σε αυτούς που αναζητούν ποινικές ευθύνες για την σαδιστική σουβλακίλα.

Για όσους αρνούνται να μπουν στη διαδικασία, υπάρχει ιστορική αναγκαιότητα να ξανασυσταθεί το Δικαστήριο των Λαών ώστε να επιληφθεί του ζητήματος διατάσσοντας  εξέταση DNA. Είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθεί η έλλειψη των πατροπαράδοτων γονιδίων που μας κάνουν τόσο ξεχωριστούς. Για τιμωρία, δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στις αποπυρηνικοποιημένες ζώνες.

*Ο Βαγγέλης Περρής είναι δημοσιογράφος

φωτο: 1.bp.blogspot.com

http://pronews.gr

Διαβάστηκε 1112 φορές