Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:36: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 10:57

Γ. Βαρεμένος: «Ο ψευτοπατριωτισμός επεδίωκε ιστορικά οφέλη σε αντίθεση με τον πατριωτισμό που ήταν πάντα συνδεδεμένος με ρίσκα και θυσίες»

Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Βαρεμένου

Αυτός ο κυβερνητικός θίασος ποικιλιών της ακροδεξιάς αμπελοφιλοσοφίας, από την κα Μιχαηλίδου, που ανακάλυψε στην 28η Οκτωβρίου τη μάχη εναντίον του λαϊκισμού στις παραμονές μάλιστα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ως την κα Κεραμέως, που θέτει σε κίνδυνο το status της κα Λουκά στο δημόσιο βίο, τον γονατιστό κ. Μπογδάνο και τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο που δήλωσε ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πατριωτισμό, αυτοί όλοι ακριβώς παρουσίασαν την καρικατούρα του πατριωτισμού.

Αυτή τη δήλωση έκανε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος Βαρεμένος θέτοντας το ερώτημα: Για ποιον πατριωτισμό, που είναι συνδεδεμένος με την ανάπτυξη, μιλάνε; Αυτόν που τον μετέτρεψαν σε κοινό προεκλογικό εμπόριο με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα που βλέπουν τα τρένα των προκλήσεων και των ευκαιριών στα Βαλκάνια να περνούν, παριστάνουν τον θεατή, κρύβοντας μάλιστα ο προπαγανδιστικός μηχανισμός τον κ. Μητσοτάκη, για να μην εμφανιστεί ανταγωνιστικός ως προς τον οίστρο των υπουργών του;

Ο ψευτοπατριωτισμός επεδίωκε ιστορικά οφέλη (πολιτικά ή άλλα), σε αντίθεση με τον πατριωτισμό που ήταν πάντα συνδεδεμένος με ρίσκα και θυσίες, κατέληξε ο κ. Βαρεμένος.

sinidisi.gr