Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:43: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 18:13

Νεκτάριος Φαρμάκης: Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας»

Στην τοποθέτησή του κατά την πρώτη συνεδρίασή του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης αφού συνεχάρη το νέο Προεδρείο και τα εκλεγέντα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Σώματος, υγεία, ευθυκρισία και σύνεση.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης, ευχαρίστησε τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων για την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και μετά, τονίζοντας: «Όλοι μαζί αποδείξαμε το επίπεδο του πολιτικού μας πολιτισμού και το επίπεδο στο οποίο θέλουμε να φτάσουμε τη δημοκρατία μας. Έχουμε, σε θεσμικό επίπεδο, καταφέρει πολλά. Όμως, καθώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα».

Και ο κ. Φαρμάκης, πρόσθεσε: «Σαφώς ξεκινάμε από διαφορετικές αφετηρίες, έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις και άλλες ιδεολογίες. Όμως μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η θέληση για την επίλυση των προβλημάτων του. Γι’ αυτό μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το κορυφαίο όργανο της Περιφέρειας, είμαι σίγουρος ότι θα προκύψουν λύσεις, δικαιώνοντας τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν τον καθένα μας».

Τις ευχές τους προς τον Περιφερειάρχη, το Προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξέφρασαν και οι υπόλοιποι επικεφαλής των Παρατάξεων.