Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:46: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 09:34

Αιτωλοακαρνανία: Yποψήφιος ο Θ. Παπαθανάσης αντί του Χ. Παίσιου

Ανατροπή στο παραπέντε της κατάθεσης από την Ν.Δ. των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr στη λίστα της Αιτωλοακρνανίας, ο  Χρήστος Παίσιος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, αντικαθίσταται από τον Θανάση Παπαθανάση τέως δήμαρχο Ναυπάκτου, αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικοπύ Συλλόγου Ελλάδος και μέλος της ΚΕΔΕ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου επανεξατάστηκςε η υποψηφιότητα τιου  κ. Παίσου και τελικά προκρίθηκε  ο  Θανάσης Παπαθανάσης. Μάλιστα ο κ. Παίσιος εξέδωσε λίγη ώρα πριν στη δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι λόγω κωλύματος δεν μπορεί να αποδεχτεί την πρόταση του προέδρου να είναι υποψήφιος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr σήμερα το πρωί ο κ. Παπαθανάσης κλήθηκε στα γραφεία της Ν.Δ. στην Πειραιώς όπου και ακολούθησε την διαδικασία που απαιτείται για να είναι υποψήφιος. Από το πρωί υπήρχε έντονο παρασκήνιο με την υποψηφιότητα του κ. Παίσιου και μετά από την ενημέρωση ότι για να είναι υποψήφιος θα έπρεπε να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, τα δεδομένα άλλαξαν και την θέση του παίρνει ο κ. Παπαθανάσης. Μετά την ανατροπή στο δήμο Ναυπακτίας πο περισσότεροι μέσα στη Ν.Δ. πιστεύουν ότι η υποψηφιότητα Παπαθανάση θα σηκώσει το κόμμα πιο ψηλά στις προσεχείς εκλογές.

Η ανακοίνωση του Χρ. Παίσιου

«Με τιμά η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, όμως δεν μπορώ να παραιτηθώ από τον προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου

Θέλω να ευχαριστήσω το Κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν και πάλι στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας. Έχοντας όμως το κώλυμα ως δεδομένο, κρίνω ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την πρόταση και τη μεγάλη αυτή τιμή, από τη στιγμή που θα χρειαστεί να παραιτηθώ από τον προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου.

Με τιμά η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, όμως με τιμά ακόμα περισσότερο η ψήφος των συναδέλφων μου που ανέθεσαν τον πόστο του προέδρου και πίστεψαν σε μένα. Κρίνω ότι για το καλό των συναδέλφων μου και για τη δουλειά που έχω κάνει στο σύλλογο, θα πρέπει να αρνηθώ την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Σίγουρα, ωστόσο, παραμένω ένας στρατιώτης του κόμματος, κάτι που έχω αποδείξει, άλλωστε, στην όλη διαδρομή μου. Δηλώνω πάντα παρών στην αγωνιστικότητα του κόμματος στην περιοχή και μόνο»

AgrinioNet.gr