Κυριακή, 17η Νοεμβρίου 2019 9:07:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 17:57

ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας για Γεωπονική Σχολή: Προσπάθεια παραπλάνησης των Μεσολογγιτών

Για κυβερνητικό ψέμα ενόψει εκλογών κάνει λόγο με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ αναφορικά με το ζήτημα της έδρας της Γεωπονική Σχολής .

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για «προσπάθεια παραπλάνησης των Μεσολογγιτών και διχασμού των Αιτωλοακαρνάνων από την κυβέρνηση» καμία απόφαση δεν έχει παρθεί και «η όποια απόφαση της Συγκλήτου, είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και όχι εκτελεστικού»

Αναλυτικά:

Η πολύπαθη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έγινε τις τελευταίες μέρες αντικείμενο της κυβερνητικής προπαγάνδας στο Νομό μας. Τα ψέματα των κυβερνητικών παραγόντων, δεν σταμάτησαν ακόμη και μετά την δεινή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ψέμα:
Η έδρα της Γεωπονικής Σχολής, μεταφέρεται στο Μεσολόγγι μετά από απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αλήθεια:
Η Σύγκλητος ακόμη κι αν πήρε τέτοια απόφαση, αυτή είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και όχι εκτελεστικού, με βάση τις αρμοδιότητες της.

Η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών του Μεσολογγίου και διχασμού των Αιτωλοακαρνάνων, λίγο πριν τις εκλογές, δεν θα πιάσει τόπο.
Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσαν, μαζί με τις αυταπάτες του.

Η λειτουργία του Πανεπιστημίου, πρέπει να έχει ως άξονα την ακαδημαϊκή επάρκεια των σχολών του και το συμφέρον των φοιτητών.

Το Πανεπιστήμιο, πρέπει να υπηρετεί την επιστήμη και την ακαδημαϊκή κοινότητα και όχι φτηνούς πολιτικαντισμούς.

Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι εδώ για να διασφαλίσει
ότι η αναδιάρθρωση του Πανεπιστημίου, θα γίνει με ακαδημαϊκά κριτήρια, κατόπιν διαλόγου στην ακαδημαϊκή και τοπική κοινωνία.

Η Παιδεία δεν θα γίνει κυβερνητικό λάφυρο.

agrinionews.gr

 

Κοινοποιησέ το

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Εκδηλώσεις

Τελευταία Άρθρα

Νοε 16, 2019

ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: 17 Νοέμβρη… ημέρα σύμβολο

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Νοε 14, 2019

Το πρόγραμμα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ

in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

hmerologio ekdiloseon