Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:01: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 09:29

Υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία με το ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Κελεπούρης;

Σε αγώνα δρόμου μετ΄εμποδίων και μάλιστα σοβαρών έχουν επιδοθεί τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αχαϊα για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο νομό. Αγκάθι σε αυτή τη διαδικασία η κρίση μεταξύ Φώφης και Βενιζελικών, αλλά και η δυσαρέσκεια που έχει προκαλέσει σε πολλούς η κάθοδος του Γιώργου Παπανδρέου και η κατάληψη από αυτόν της μιας και μοναδικής έδρας του κόμματος στο νομό, κάτι που σαφώς μηδενίζει τις προσδοκίες εκλογής για κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Ωστόσο καταβάλλεται προσπάθεια να οικοδομηθεί γύρω από το όνομα Παπανδρέου ένα αφήγημα επανεκκίνησης, με έμμεση αναφορά στο πρόσωπο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και  προσπάθεια συγκράτησης των διαρροών προς το ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που.. προσκρούει στον  κίνδυνο διαρροής προς τη Νέα Δημοκρατία (ως ψήφος διαμαρτυρίας από τους δυσαρεστημένους λόγω της απομάκρυνσης Βενιζέλου). Αλλά και το λευκό ή ή αποχή εκ μέρους τους, είναι ένα σενάριο …ημικρανίας. Άλλωστε οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές, έχουν σημάνει  καμπανάκι σχετικά με την ενότητα του χώρου, με σαφές μήνυμα κατά της σύγκλισης με ΣΥΡΙΖΑ από μια σημαντική μερίδα της βάσης των ψηφοφόρων. .

Στη λίστα όσων συζητούν για να περιληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στο νομό, βρίσκουμε τα ονόματα των Τζουραμάνη, Λόη, Σκανδάμη, Βουλδή, Οικονόμου, Σολωμού,  Ταπεινού,  Ρούπα, Νικολοπούλου και  Σκουρλά, ενώ ακούγονται ακόμη τα ονόματα των Χρυσανθοπούλου και Aναργύρου και έχει απομακρυνθεί το σενάριο της υποψηφιότητας  Μπάστα και Ψυχράμη.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση και στον Δημήτρη Φιλιππάτο από το Αίγιο. «Όχι» φέρεται να έχει απαντήσει, ο Αλέξης Σκαρμέας.

Υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Ανδρέας Κελεπούρης. 

Γ. Κοντογεωργοπούλου

tempo24.news.gr