Κυριακή, 23η Φεβρουαρίου 2020 12:33:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 18:50

Παραιτήθηκαν μετά την κατακραυγή δύο κόρες στελεχών της Βουλής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρων κοινοποιήστε το

Την παραίτησή της από το Ίδρυμα της Βουλής υπέβαλε η Α.Α., θυγατέρα της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής.

Ομοίως, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Λ.Σ., θυγατέρα της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι δυό τους είχαν προσληφθεί στο Ίδρυμα της Βουλής με σύμβαση διάρκειας 12 μηνών.

Οι προσλήψεις τους ήταν μόνον δύο από τις συνολικά 32 προσλήψεις που χαρακτηρίστηκαν ρουσφετολογικές ή αλλιώς «βόλεμα των δικών τους παιδιών».

Και μπορεί οι δύο θυγατέρες στελεχών της Βουλής και του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλέστηκαν λόγους «ατομικής ευθιξίας» για την παραίτηση, ωστόσο αφήνουν έκθετο και τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο κ. Βούτσης υποστήριζε πως «δεν έχει προσωπικά κανένα απολύτως πρόβλημα με τις προσλήψεις, μετατάξεις κ.λ.πστην Βουλή» και υποστήριζε πως δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για οτιδήποτε.

Ο κ. Βούτσης επιχειρούσε να «αμυνθεί παίζοντας επίθεση» χαρακτηρίζοντας τις λίστες ονομάτων με συγγενικούς δεσμούς με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ως «απαράδεκτο φαινόμενο για τη δημιουργία εντυπώσεων». Όλοι έχουμε λίστες και ξέρουμε τι γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν τα βγάλαμε στη φόρα, είπε ακόμη ο κ. Βούτσης, αφήνοντας αιχμές για το τι συνέβαινε στο παρελθόν.

Σχεδόν την ίδια ώρα πάντως η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, με κυνικό τρόπο ομολογούσε πως χρησιμοποίησε τις… γνωριμίες της, για να «βολέψει» την κόρη της, επίσης στη Βουλή.

Μιλώντας στον Alpha και σε ερώτηση αν υπάρχει ζήτημα ηθικό για την πράξη της, η κυρία Χριστοδουλοπούλου απάντησε: «Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…».

Δείτε τι είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου στον Alpha:

newsit.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 01:50

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία Άρθρα

Φεβ 22, 2020

Από το brain drain στο brain gain

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Φεβ 21, 2020

Γροθιά στον φόβο!

in ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Φεβ 20, 2020

Εδώ μάλλον ταιριάζει ημέρα ευεργετών

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

hmerologio ekdiloseon