Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:42: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 18:30

Κώστας Λύρος: Τα προβλήματα στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου είναι πολλά και σύνθετα.

Τα προβλήματα στον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου είναι πολλά και σύνθετα.

Η υπεύθυνη  και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους  απαιτεί συντονισμένες ενέργειες σε διάφορα επίπεδα με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Απαιτεί τη συνεργασία όλων εκείνων των δημοτικών δυνάμεων, που όραμά τους έχουν έναν σύγχρονο και βιώσιμο Δήμο o οποίος θα είναι ανοικτός στους δημότες και θα διοικείται με διαφάνεια και σωστή αξιοποίηση του δημοτικού χρήματος μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Η συνεργασία όλων των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων, που συμφωνούν και έχουν το ίδιο όραμα , μαζί με τους ενεργούς δημότες ,μπορούν να εξασφαλίσουν μια ευρύτατη πλειοψηφία  δυνάμεων για την εφαρμογή των πολιτικών που απαιτούνται. Εμείς ως η νέα δημοτική αρχή σκοπεύουμε να συνενώσουμε αυτές τις δυνάμεις και όχι να τις διαιρέσουμε δίνοντας το μήνυμα και στην κοινωνία.

Για το λόγο αυτό η παράταξή μας δεσμεύεται να αναζητήσει τη όσο το δυνατό ευρύτερη συναίνεση γύρω από τους στόχους , τις προϋποθέσεις και το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό μας πρόγραμμα.

Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι δε μπορεί να ανήκουν στο σχήμα της επόμενης μέρας στο Δήμο όσοι άσκησαν διοίκηση και ευθύνονται άμεσα ή έμμεσα για πλήγματα στην αξιοπιστία του δήμου μας ή ελέγχονται για θέματα διαφάνειας και κακής διοίκησης.  Η επόμενη μέρα θα είναι καθαρή χωρίς την παραμικρή σκιά.