Τετάρτη, 30η Απριλίου 2025  12:30: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025 00:00

Σοκ: Τα εμβόλια κατά Covid-19 προκάλεσαν περισσότερους θανάτους στην ανθρωπότητα από όλα τα άλλα εμβόλια 33 ετών!

Tα σκευάσματα, που παρουσιάστηκαν ως «εμβόλια» κατά του ιού Covid-19 που δημιουργήθηκε στο κινεζικό εργαστήριο της Γιουχάν με χρηματοδότηση από την κυβέρνηση Μπάιντεν, έχει προκαλέσει μέσα σε πέντε χρόνια, περισσότερους θανάτους λόγω παρενεργειών από ότι τα εμβόλια των περασμένων 33 ετών, αποκάλυψε ο κυβερνητικός αμερικανικός οργανισμός VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων) που ανήκει στο CDC (το κεντρικό σύστημα υγείας των ΗΠΑ).

Το VAERS δημοσιεύει τα σχετικά ανατριχιαστικά στοιχεία σε μια έκθεση που παραθέτει το παρακάτω γράφημα, το οποίο πραγματικά «κόβει την ανάσα»:

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν αυτό που το pronews.gr στήριξε από την αρχή αυτής της περιπέτειας για την ανθρωπότητα (βασικά η μεγάλη καταστροφή έγινε σε ΕΕ, ΗΠΑ και Κίνα (η οποία δεν δίνει επίσημα στοιχεία στην δημοσιότητα και για τον λόγο αυτό θεωρούνται πολύ «μετριοπαθή» ακόμα και αυτά τα στοιχεία των θανάτων, αφού η Κίνα έχει 35% περισσότερο πληθυσμό από την ΕΕ και τις ΗΠΑ μαζί).

Ποιος να ξεχάσει τον ουσιαστικά αναγκαστικό εμβολιασμό που είχε επιβληθεί (όποιος δεν εμβολιαζόταν αποβαλλόταν, ουσιαστικά από την κοινωνία);

Ποιος να ξεχάσει ότι έβαζαν μικρά παιδιά να κάνουν εμβόλιο, χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος από τον Covid-19;

Ποιος να ξεχάσει ότι η κυβέρνηση πλήρωσε με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να μεταδίδονται ψέματα από τα ΜΜΕ με την περίφημη «λίστα Πέτσα» (το pronews.gr αρνήθηκε να εισπράξει έστω και ένα ευρώ αν και βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, ακριβώς για να μην είναι συνεργός του εγκλήματος);

Το ζήτημα είναι κατά πόσον θα υπάρξει  δικαιοσύνη για την σφαγή αυτών των ανθρώπων.

Το ότι έχουν αποσυρθεί σχεδόν όλα τα αρχικά εμβόλια ή το ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν εμβολιάζεται πλέον κατά Covid-19 δεν αθωώνει αυτούς που προκάλεσαν εκατομμύρια θανάτους (τα 3 εκατ. νεκροί που είχε αποκαλύψει το pronews.gr βασιζόμενο σε ξένες εκθέσεις είναι πολύ μικρός αριθμός.

Πάντως στην Ελλάδα η πρώτη επίσημη αποζημίωση για βλάβη από το εμβόλιο κατά της Covid-19 είναι γεγονός και μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο για τις όποιες επόμενες περιπτώσεις.

Μια γυναίκα που υπέστη σοβαρή νευρολογική βλάβη μετά τον εμβολιασμό της, εμφάνισε το σπάνιο σύνδρομο Guillain-Barré, από το σκεύασμα της AstraZeneca και δικαιώθηκε από το Διοικητικό Δικαστήριο της Αθήνας με απόφαση που δημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα 28 Απριλίου την καταβολή αποζημίωσης ύψους 50.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο, αναγνωρίζοντας τη συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού και της εμφάνισης της σοβαρής νευρολογικής διαταραχής.

Η αγωγή κατατέθηκε στις 22/7/2022 και η απόφαση ανακοινώθηκε 17 Απριλίου του 2025

Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι «το Ελληνικό Κράτος δεν προστάτευσε τον Έλληνα πολίτη από τις παρενέργειες του εμβολίου».

Να σκεφθεί κανείς ότι αγοράστηκαν 2 εκατ. δόσεις πριν απαγορευθεί στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2021 το συγκεκριμένο εμβόλιο, χωρίς ποτέ κανείς να λογοδοτήσει, με τελικούς ευνοημένους την Pfizer, την Mοdern;a κλπ.

pronews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 136 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call