Δευτέρα, 23η Σεπτεμβρίου 2024  11:19: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 22:56

ΠΑΣΟΚ: Στο Αγρίνιο η Άννα Διαμαντοπούλου το ερχόμενο Σάββατο (28/9) - Ο Χάρης Δούκας την 1η Οκτωβρίου

Η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Χάρης Δούκας απομένει να επισκεφθούν το Αγρίνιο εν όψει των εσωκομματιών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Το προεκλογικό «θερμόμετρο» ανεβαίνει εν όψει της 6ης Οκτωβρίου και οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ περιοδεύουν σε ολόκληρη τη χώρα για να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και να πείσουν τα μέλη και τους φίλους τους Κινήματος να προσέλθουν στις κάλπες.

Μετά τον Πάυλο Γερουλάνο, τον  Μιχάλη Κατρίνη, τον Νίκο Ανδρουλάκη και μερικές εβδομάδες νωρίτερα τη Νάντια Γιαννακοπούλου, στο Αγρίνιο πρόκειται να  βρεθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η Άννα Διαμαντοπούλου. 

Η πολιτικός που έχει διατελέσει νομάρχης, ευρωπαϊκός επίτροπος, υπουργός σε παραγωγικά υπουργεία, στέλεχος διεθνών πολιτικών επιτροπών, προσφάτως, με νέα της επιστολή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της επειδή, όπως υποστηρίζει,  «το σύνολο των προτάσεων των νομαρχιακών επιτροπών δεν προτείνει και δεν προκρίνει την επαύξηση των εκλογικών τμημάτων, ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση των πολιτών και η διεύρυνση της εκλογικής βάσης και της επιρροής του κινήματος μας».

Η κ. Διαμαντοπούλου, μάλιστα, αναφέρει  ότι «αποδεδειγμένα, στοχεύει να παρακωλύσει και εμποδίσει την αθρόα συμμετοχή των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας, ιδίως σε περιοχές, που κατά την κρίση τους, ο υποψήφιος της αρεσκείας τους δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός, ώστε το κίνημα να παραμείνει ένα κλειστό και ευκόλως ελεγχόμενο κόμμα».

Στο Αγρίνιο, λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου θα βρεθεί ο Χάρης Δούκας, δήμαρχος Αθηναίων, που επίσης διεκδικεί τα ηνία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και είχε επισκεφθεί ξανά την πόλη τον περασμένο Ιούλιο.

sinidisi.gr